İYİ Partili Ulupınar: “Gençlere ağırlık vereceğiz”

İYİ Partili Ulupınar: “Gençlere ağırlık vereceğiz”

İyi Parti İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında Gerçek Haberci’ye açıklamalarda bulundu. Ulupınar, “Gençlere ağırlık vereceğiz” dedi.

 

İyi Parti İzmir teşkilatı, bugün Kordon Otel’de Yönetim Kurulu Listesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Tanıtımın ardından açıklamalarda bulunan İyi Parti İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, İyi Parti’yi temsil edecek kişilerin bugün ki siyasetin dışında olan kişilerden belirleyeceklerini ifade ederek, “Gençlere ağırlık vereceğiz” şeklinde konuştu.

“İLÇELERİMİZİ, İLLE KAYNAŞTIRACAĞIZ”

İlk olarak yapacağı işlerden bahseden Ulupınar, “Öncelikle siyaset dilini düzelteceğiz. Şu anda ülkede kutuplaşma hakim. Toplumsal barışı sağlayacağız. 7- 8 ilçemizde henüz ilçe başkanlarını belirleyemedik. Büyük bir talep var.  İlk işim bu belirleyemediğimiz ilçelere ilçe başkanlarını atayacağım. Sonra da ilçelerimizi, ille kaynaştıracağız” diye konuştu.

“ÜLKE GENELİNDE YÜZDE 20’LERİN ÜSTÜNDE BİR OY ORANINA SAHİBİZ”

İyi Parti’nin oy oranın yüzde kaçlarda olduğunu sorduğumuzda ise Ulupınar, “İyi Parti; yüzde 5, yüzde 10, yüzde 20’ye sahip bir oy oranı yok. Daha yüksek oy oranına ve etki alanına sahip. Partimiz, hem yerelde hem de genelde iktidara talip. Meral Hanımı, Cumhurbaşkanı yapmaya gayret edeceğiz. Bunu da yapacağımıza inanıyorum” diye cevapladı.

“ÖZEL İSİMLER ÇIKARACAĞIZ”

Son olarak Ulupınar, şunları söyledi: “Partimizi temsil edecek kişiler;  sevilen, sayılan, İzmir’i temsil edebilecek özelliklere sahip olacak.  Bugün ki siyasetin biraz daha dışında, özel isimler çıkacağız. Özellikle gençlere ağırlık vereceğiz”

Haber: Aycan Karadağ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.