İyileştirmek İyiliktir Derneği’nden yılbaşı yemeği

İyileştirmek İyiliktir Derneği’nden yılbaşı yemeği

İyileştirmek İyiliktir Derneği tarafından, geliri kanserli hastaların yararına kullanılmak üzere bir yeni yıl yemeği düzenlendi. Oncolive Klinik’in katkılarıyla düzenlenen gecede Tepecik Senfoni Orkestrası sahne aldı.

İzmir’de 2016 yılında kurulan ‘İyileştirmek İyiliktir Derneği’, kanser hastalıklarının bütüncül tedavisi için çalışıyor. Dernek tarafından, geliri kanserli hastaların yararına kullanılmak üzere bir yeni yıl yemeği düzenlendi. Oncolive Klinik’in katkılarıyla düzenlenen gecede Tepecik Senfoni Orkestrası sahne alırken İzmir’in akademik, sosyal ve sanat camiasından birçok isim yer aldı.

Derneğin Kurucu Başkanı Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ünal Aydın, ‘İyileştirmek İyiliktir Derneği’ çatısı altında 5 yıldır kanser hastalarına psikolojik, ekonomik ve sosyolojik anlamda destek vermeye devam ettiklerini belirtti. Prof. Dr. Ünal Aydın, kanser hastalığında ilk akla gelen kemoterapi ve cerrahi müdahalenin yanı sıra psikolojik, ekonomik ve sosyolojik anlamda da yapılması gereken şeyler olduğuna dikkat çekerek bu bütüncül yaklaşımla çalıştıklarını kaydetti.

gece2.jpg

Prof. Dr. Aydın, “Kanser hastası ve yakınlarının tedavi süreçlerinde bilinçlendirilmesi, iyileştirilmesi, sağlıklı insanlarda ise kanserle ilgili farkındalık yaratılması için yaş ya da kitle ayrımı yapmadan yeni projeler üretmeye devam ediyoruz. Derneğimiz, her yıl olduğu gibi bu yıl da ‘Kanseri Yönetmeyi Öğrenmeliyiz’ mottosu ile kanser hastalarının bütüncül tedavi ile ele alınması ve yönetilmesi gerektiğini vurgulayarak bu alanda farkındalık yaratmaya çalışıyor. Hastalar için ‘Kanser Koçluğu’ gibi farklı projeler üreten dernek üyelerimiz, bu kez gelenekselleşen yeni yıl yemeğinde bir araya geldi. Geceye kendi alanında uzman, birbirinden değerli hekimlerimiz, Oncolive Klinik profesyonelleri, sağlık personellerimiz, kanser hastaları ve yakınları ile gönüllülerimiz katıldı. Bu anlamlı gecede bizi yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ediyorum” diye konuştu. Katılımın yüksek olduğu gecede Tepecik Senfoni Orkestrası sahne alırken elde edilecek gelirin kanser hastaları ve yakınlarına destek için kullanılacağı belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.