"İyilik Kulübü"ne Bakan'dan Ödül

"İyilik Kulübü"ne Bakan'dan Ödül

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün düzenlediği" Eğitimde Başarılı Örnekler" yarışmasında "Değerler Eğitimi" dalında "İyilik Kulübü" Projesi ile Türkiye birincisi oldu.

İzmir Torbalı Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün düzenlediği" Eğitimde Başarılı Örnekler" yarışmasında "Değerler Eğitimi" dalında "İyilik Kulübü" Projesi ile Türkiye birincisi oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurumunda yapılan törene katılan Okul Müdürü Ahmet Subaşı, Proje Koordinatörü Sosyal Bilgiler Öğretmeni Bilal Pektezel ve Matematik Öğretmeni Ümit Emre Oçak ödüllerini Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof. Dr. Yusuf Tekin'den aldılar.Proje koordinatörü Pektezel, projeleriyle değerler eğitimi sürecinin daha kolay ve eğlenceli şekilde yürütüldüğünü, öğrencilerin okula karşı aidiyet hislerinin arttığını ve gönüllü iyilik elçileri olarak eğlenerek öğrendiklerini söyledi.

-002.jpg

Sosyal sorumluluk ve toplum hizmeti etkinliklerinden oluşan projelerinde, değerler eğitiminin öğrencilere kazandırılmasının büyük önem taşıdığını söyleyen Okul Müdürü Subaşı, bu eğitimleri etkinlikler yoluyla kazandırmayı, öğrenciler arasında sorumluluk ve dayanışma duygularını geliştirmeyi ve projeyi bu yıl yaygınlaştırarak etki sahasını arttırmayı hedeflediklerini ifade etti.

"İyilik Kulübü Projesi"nde, dezavantajlı kişilere yardımcı olmak için faaliyetler yürütülmekte, bu kapsamda da hasta ziyaretleri, LÖSEV’e yardım kampanyası, Şehit Ailesi ziyaretleri, Hatay ilindeki Kardeş Okulları için yardım toplama kampanyası gibi 20 hafta boyunca uygulanan sosyal sorumluluk ve toplum hizmeti etkinlikleri kapsamaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.