İyilik Takipçileri İzmir'de sel mağdurlarının yanında

İyilik Takipçileri İzmir'de sel mağdurlarının yanında

İyilik Takipçileri, İzmir selden etkilenen vatandaşlara gıda, kıyafet ve hijyen paketi yardımında bulunup, selden etkilenen evlerin ve mahallelerin temizleme çalışmalarına destek verdiler.

İzmir’de 1 Şubat gecesi başlayan sağanak sel felaketine yol açtı. Sel sebebiyle mağdur olan vatandaşlara İyilik Takipçileri el uzattı. Sel mağdurlarına gıda, kıyafet ve hijyen desteğinde bulunan İyilik Takipçileri; Yeşildere, Karabağlar ve Göztepe bölgelerinde felaket günü 12 saat boyunca yardım faaliyetlerini sürdürdü ve sonrasında yardımlarına devam ettiler.

İyilik Takipçileri Platformu Başkanı Rana Çetinkaya, “Biz İzmir’den doğan bir hareketiz, biz beraber oldukça, iyilik takipçilerimizden oluşan ordumuz oldukça her afetin üstesinden geliriz. Koordineli olarak iyilik takipçilerimizle yaptığımız yardımlar halk arasında çok takdir topluyor. Ayrıca gittiğimiz evlerde tanınmak da bize gurur veriyor.’’

iyilik1.jpg

İyilik Takipçileri üyelerinden  Süha Kalpak “Yaklaşık 4 saat boyunca mahalleleri temizleme ve evleri tahliye çalışmalarına destek verdik. Selden etkilenen evlere yardımcı olmak çok güzel bir duygu eğer onların yarasına merhem olabildiysek uykusuz kalmamız boşa değil demektir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.