İYTE'den eğitim iş birliği

İYTE'den eğitim iş birliği

ile İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında 'Gençlik Ofisi Kültür, Sanat, Spor, Eğitim İş Birliği Protokolü' imzalandı.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) ile İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında Gençlik Ofisi Kültür, Sanat, Spor, Eğitim İş Birliği Protokolünün imzaları atıldı.

img-9148.jpg

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan Genç Ofisin protokolü, İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran ile İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici tarafından imzalandı.

İYTE Kampüsü içerisinde yakın dönemde inşası tamamlanan ve önümüzdeki günlerde faaliyete geçecek olan İYTE Genç Ofis ile öğrencilerin akademik gelişimlerinin yanı sıra sosyal beceri ve yeteneklerini geliştirmeleri de desteklenecek.

İYTE Senato Salonu'nda düzenlenen imza töreninin ardından İYTE Genç Ofisin enstitüye dinamizm kazandıracağını belirten Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran konuyla ilgili şunları söyledi; “Bir bilim insanı ve Rektör olarak üniversitelerin yaşadıkları bölgeyi, sonrasında ülkenin sosyo-ekonomik düzeyini geliştirme konusunda sorumlu olduklarına inanıyorum. Bu düşünceden hareketle öğrencilerimize çok iyi bir akademik eğitim vermenin yanı sıra onların dünya vatandaşı lider bireyler olarak yetişmeleri adına da projeler üretiyoruz. Gençlerimizin mezuniyet sonrası kariyerlerini doğru yönetebilmeleri için öğrencilik yaşamlarında sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetlerde bulunarak entelektüel birikimlerini geliştirebilmeleri için farklı alanlarda çalışmalarımız var. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile İYTE Genç Ofisimizi hizmete açıyoruz. Genç Ofisimizin, öğrencilerimizin eğitsel, sanatsal, sosyal, kültürel, sportif ve gönüllülük faaliyetlerini zenginleştirmelerine ve kişisel kapasitelerini geliştirmelerine olanak sağlayacağına yürekten inanıyor, İYTE Genç Ofisin Enstitümüze, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Protokole imza atan İzmir İl Gençlik ve Spor Müdürü Murat Eskici ise konuşmasında şunları kaydetti: “T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın koordinasyonunda üniversiteler şehri olan İzmir’imizin marka değerinin daha da güçlenmesi için üniversitelerimizle iş birliği yapıyoruz. Gençlerimizin sportif faaliyetlerini destekleyerek donanımlarını artırmak ve onlara her anlamda en iyisini yapabilecek düzeye gelmeleri için fırsat sunmak amacıyla çalışmalar yürütüyoruz. Bu anlamda bölgemizin bilim ve teknoloji merkezi olan İYTE’de eğitim gören öğrencilerin sosyal becerilerini geliştirmek adına inşasını tamamladığımız Genç Ofisimizin tüm gençlerimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.