İz Bırakanlar Ödülleri verildi

İz Bırakanlar Ödülleri verildi

Dokuz Eylül Rotary Kulübü, Meslek Hizmet Ödülü’nü bu yıl Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin’e verdi.

Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Nilgün Tiyanşan, Dünya’nın en büyük ve en eski açık hava çarşısı olan Kemeraltı’nın tarihi ve ticari dokusunu canlandırma ve bölgenin UNESCO Dünya Tarihi Mirası listesine alınmasına yönelik yaptığı çalışmalar nedeniyle bu yıl Mesleki Hizmet Ödülü’nü Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin’e layık gördüklerini söyledi.

odul-4.jpg

Bu çalışmaları yürütürken sivil toplum bilinci ile önce hizmet bakış açısını hep ön plana almış olmasının kendileri için belirleyici olduğunu söyleyen Tiyanşan, “Bu anlamda kendisinin kentimize ve Kemeraltı’na yaptığı katkılar yadsınamaz, kendisini kutluyorum” dedi.

Ödül törenine Tarkem Genel Müdürü Rotaryen Sergenç İneler’in de onur konuğu olarak katıldığını vurgulayan Tiyanşan, “İneler’e de Dokuz Eylül Rotary Kulübü’müzün 1.Altın Çark İz Bırakanlar ödülünü büyük bir mutlulukla takdim ettik. Sevgili Semih Girgin ve sevgili Sergenç İneler dostlarımızı şehrimize bıraktıkları kalıcı izler ve işlerini yaparken yarattıkları güzel dostluk ve paylaşımlar için kutluyor, tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Ödül gecesinde Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin ile Tarkem Genel Müdürü Sergenç İneler de konuşmalarında ödül için teşekkür ederken, yaptıkları çalışmalar hakkında da Dokuz Eylül Rotary Kulübü üyelerini bilgilendirdiler.

odul-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.