İZBETON, Karaburun'un yollarını yeniliyor

İZBETON, Karaburun'un yollarını yeniliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON ekipleri, Yeniliman arasındaki bağlantıyı sağlayan 9 kilometrelik yolda çalışmalarını sürdürüyor.

Medya Ege- İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZBETON Genel Müdürlüğü Karaburun ilçe merkezi ile son yıllarda nüfus yoğunluğu giderek artan Yeniliman arasındaki bağlantıyı sağlayan 9 kilometrelik yolda asfaltlama ve yenileme çalışmalarına başladı.

İZBETON EKİPLERİNİN YOĞUN ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON ekiplerine Karaburun Belediyesi'nin de personel ve ekipman desteği sağladığı çalışmalarda 7 kilometrelik Yeniliman Yolu başta olmak üzere ilçenin birçok noktasında parke, sathi kaplama ve sıcak asfalt çalışmaları sürüyor.

BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

İZBETON'un çalışmalarından memnuniyet duyduklarını dile getiren Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan "Karaburun-Yeniliman arasını kapsayan yaklaşık 7,5 km’lik bölümü asfaltlayacağız. Bu çalışma ile eş zamanlı olarak yol banketlerinin iyileştirme çalışmalarını da gerçekleştireceğiz. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON Genel Müdürlüğü’nün emekçileri tarafından yapılacak çalışmanın yaklaşık 4 hafta sürmesini beklemekteyiz. Etap etap gerçekleştirilecek çalışmalarda, siz değerli hemşehrilerimize asgari ölçüde rahatsızlık vermek adına her önlemi almaktayız. Bu vesile ile anlayış ve desteğini hiçbir zaman bizlerden esirgemeyen siz kıymetli hemşehrilerime, her zaman yanımızda olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza, yoğun sıcak altında özverili çalışmalarını sürdüren İZBETON emekçilerine ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmalar güzel evimiz Karaburun’umuza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.