İZDENİZ gezi turlarının iptal edildiğini duyurdu

İZDENİZ gezi turlarının iptal edildiğini duyurdu

İZDENİZ A.Ş., yarın gerçekleştirilecek olan 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşunun 100. Yılı Kutlamalarında deniz oluşacak yoğunluk nedeniyle etkinlikler süresince özel gezi/turlara izin verilmeyeceğini duyurdu.

100. yıl etkinliklerinin arasında büyük merakla beklenen etkinliklerden olan Megastar Tarkan konseri için hazırlıklar tam gaz devam ederken konseri denizden izlemek isteyenler için tekne kiralamalarının da yapılacağı duyurulmuştu.

30012021-12048-0.jpg

Konuya ilişkin olarak İZDENİZ A.Ş., etkinliklerin olacağı saatlerde alınacak önlemlerle ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, etkinliklerin olacağı saatlerde özel turlar düzenlenmeyeceği belirtilirken "9 Eylül 2022 İzmir’in Kurtuluşu’nun 100. Yılı Kutlamalarını izlemek amacı ile çok sayıda küçük ebatlarda teknenin İzmir Körfezi’ne geleceği ve özellikle Pasaport İskelesi ile Alsancak İskelesi arasında deniz üzerinde ciddi bir tekne yoğunluğu oluşacağı değerlendirilmektedir. Filomuzda yer alan Yolcu Gemileri ve Arabalı Vapurları ile önceliğimiz körfez içinde belirlenen hatlarda deniz yoluyla yolcu araç taşımacılığı olup gemilerimizin yapıları ve manevra alan ihtiyaçları göz önünde tutularak gerek yoğun deniz trafiğinde can ve mal emniyetinin saplanması gerekse de ses ve egzoz kirliliği bakımından olumsuz bir ortam yaratılmaması amacıyla etkinlik süresince özel gezi/tur düzenlenmeyecektir" ifadelerine yer verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.