İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu “STK dayanışmasını büyüteceğiz”

İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu “STK dayanışmasını büyüteceğiz”

Ege Girişimci Sanayici ve Yatırımcı İş İnsanları Derneği (EGSİYAD) Başkanı Zeki Karatay yönetim kurulu üyeleri İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu’nu ziyarette bulundu. 

EGSİYAD Başkanı Karatay, geçtiğimiz günlerde derneğin  1’inci kuruluş yıldönümünü kutladıklarını hatırlatarak, “Kurulduğumuz günden bu yana Bedi Yazıcıoğlu ve Emre Gülşen gibi ortak yönetim ve denetim kurulu üyelerinin varlığı sayesinde iç içeyiz. Yaptığımız etkinliklerde de bizi yalnız bırakmadınız. Bu nedenle sizlere çok teşekkür ediyoruz" dedi. 

YATIRIMCIYA VİZYON KATACAĞIZ

Karatay, EGSİYAD’ın İzmir ve hinterlandında ekonomik faaliyetlere yeni bir soluk kazandırma hedefinde olduğunu ifade ederek, “Kentimizdeki meslek odaları başta olmak üzere sivil toplumun tüm dinamikleriyle birlikte hareket etmek gibi bir hedefimiz var. İzmir’imizde yatırımcıya vizyon katacak, kent yararına fikir ve proje üreten bir noktada olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

0-(8)-010.jpg

DONANIMLI BİR EKİP

İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu da, meslek odası olarak kuruluşunu İzmir’den gerçekleştiren bir kurum olduklarının altını çizerek, “Kentimizde bütün meslek gruplarının oda çatısı altında buluşması bizim için önemli. Ancak, sizin gibi iş dünyasından dostlarımızın kurduğu dernekler de bu kente bir bakış açısı kazandırıyor. EGSİYAD’ın kuruluş yıldönümü gecesine geldim ve gerçekten çok donanımlı arkadaşlarla hareket ettiğinizi gördüm. Bu bizim için kıymetli” diye konuştu. 

EGSİYAD KARDEŞ DERNEĞİMİZ

Güleroğlu, EGSİYAD’ı kardeş dernek olarak gördüklerinin altını çizerek, “EGSİYAD bizim kardeş kurumumuz. Ortak projelerle STK dayanışmasını büyüteceğiz. Sizin de söylediğiniz gibi, ortak yönetici  ve üye arkadaşlarımız var. Bu nedenle ben kendimi zaten EGSİYAD’da görüyorum. Birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.