İzgören, "İzmir'deki yeni yapılanmamızı tamamladık"

İzgören, "İzmir'deki yeni yapılanmamızı tamamladık"

Türkiye çapında kurumsal gelişim, eğitim ve danışmanlık hizmetleri veren İzgören Akademi’nin, şirketler için tasarladığı İzgören Verimlilik Modeli projesi, İzmirli şirketlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Kısa adı İVME olan projenin İzmir’deki ilk toplantısı 29 Kasım Perşembe günü 17:00-19:00 saatleri arasında Swissôtel’de gerçekleştirilecek. İzgören Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şerif İzgören, Türkiye’nin geleceğini konuşan şirketlere ve o şirketleri yöneten yöneticilere büyük ihtiyaç duyduğunu belirterek, İVME projesi ile kurumsal gelişim ve değişim sürecinde yeni, etkili ve kurumların ihtiyaçlarına özel çözümler ürettiklerini söyledi. 

ahmet-serif-izgoren-(1).jpg

 İZGÖREN’DEN İZMİR’DE YENİ YAPILANMA 

Değişimin öğrenme ile ilgili olduğuna dikkat çeken İzgören, “Başarılı kurumsal değişim iki yönlü olarak hiyerarşi basamakları arasında öğrenmenin ne kadar özendirildiği, desteklendiği ve takip edildiğine bağlıdır. Değişimin amacı ise daha önce var olmayan değerli bir şey yaratmaktır. Yansımalarını anlayabilmek için ise sorulması gereken en önemli soru ‘Değiştik mi?’ değil ‘Değişiyor muyuz?’ olmalıdır” dedi. 

İVME’nin çıkış noktasının; “kurumsal gelişim çalışmalarına kısa, orta ve uzun vadeli basamaklarının adım adım tasarlandığı bir yapısal kimlik kazandırmak olduğunu” vurgulayan İzgören, Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren şirket ve kuruluşlara daha yakın olmak amacıyla İzmir’de başlattıkları yeniden yapılanma çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. 

Projenin İzmir’deki ilk tanıtım toplantısında İzgören Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şerif İzgören, Genel Müdürü Umut Sav, Danışmanlık Projeleri Yöneticisi Ömer Emre Kaya ve Vizgo Genel Müdürü Gökçen Acuner konuşmacı olarak yer alacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.