İZİD’e istihdam ödülü

İZİD’e istihdam ödülü

İzmir İş Dünyası Derneği Başkanı Feyyaz Sungur, istihdama katkıları nedeniyle GoBrand Business Araştırma Şirketi’nin Altın Ege Ödülü’nü kazandı

Türkiye’nin en başarılı sanatçıları ve iş insanları Altın Ege’de buluştu. Bu yıl 5.’si düzenlenen Estrella ana sponsorluğu ve BESİAD-Bostanlı Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği jüriliğinde gerçekleşen Altın Ege Ödül töreninde başarılı kurum kuruluşlar ödüllerine kavuştu. GoBrand Business Araştırma Şirketi’nin, istihdama yönelik yaptığı araştırmada, ülke genelinde işsizliğin önlenmesine katkı sağlayan İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD), istihdam sağlama ve işsizlikle mücadelede en faal dernek olarak belirlendi. İZİD Başkanı Feyyaz Sundur, İzmir’de düzenlenen törende ödülünü aldı.

-004.jpg

Kurulduğu günden bu yana İzmir ve Ege’de ekonomik gelişime, kültür ve sanat faaliyetlerine destek veren İzmir İş Dünyası Derneği, çabalarının karşılığını görmeye başladı. İstanbul merkezli GoBrand Business Araştırma Şirketi’nin çalışması ile istihdam sağlama ve işsizlikle mücadelede en faal dernek seçildi. İZİD Başkanı Feyyaz Sungur’a Altın Ege Ödülü, Özlem Yıldız’ın sunduğu İzmir Tepekule Kongre Merkezi’nde düzenlenen özel bir gece ile verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.