İZİKAD, E-OKUL PROJESİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

İZİKAD, E-OKUL PROJESİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) tarafından “Bir Kadın Bir Toplum” sloganı ile hazırlanan E-Okul Projesi’başarıyla tamamlandı.

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) tarafından “Bir Kadın Bir Toplum” sloganı ile hazırlanan  E-Okul  Projesi’başarıyla tamamlandı.Prof.Dr.Yankı Yazgan'ında konuk olduğu kapanış toplantısında bir çok başarılı isimde yer aldı.

E-Okul projesi alanında uzman öğretmenler tarafından 10 ay boyunca ücretsiz olarak gerçekleştirildi. Eğitimler hem İZİKAD üyelerine hem de diğer kadın girişimcilere açık olarak yapıldı.Bu Proje’nin başka bir özeliği ise ilk kez bir STK’nın tematik proje kapsamında KOSGEB’den onay almayı hak kazanması olmuştur. 

E Okul projesi kapsamında 10 ay boyunca satış, muhasebe, finans, zaman yönetimi ve kişisel gelişim konularında eğitim verildi. Yapılan eğitimlere, katılımcıların İZİKAD web sitesi E-Okul sayfasından bir kullanıcı adı ve şifre ile online olarak bağlantı yapabilmeleri sağlandı. Eğitim sırasında soru sorarak ve mesaj atarak eğitmenle iletişime geçen katılımcılar, etkileşimli olarak gerçekleşen eğitimlerden çok fayda sağladıklarını belirttiler. Çalışan kadınlar için eğitim sonrasında da video kayıt ile eğitimlere erişim imkanı tanındı. 

İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, İZİKAD’ ın Kosgeb Tematik Proje kapsamında destek alan ilk dernek olduğunu vurguladı ve dernek olarak kadınlar için projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi. Bilişim Komitesi Başkanı Özden Monkul Erten' de E-Okul projemizin, teknolojinin eğitim alanında kullanılmasına güzel bir örnek olduğunun altını çizdi. İzmir Gelişim Akademisi sahibi Sn. Levent Zeren ve Proje Yürütücümüz Sn. Nesli Diril' e projeye verdikleri emeklerden dolayı teşekkür plaketleri takdim edildi.

Toplantıya konuk konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Yankı Yazgan'ın "Kadın Liderler ve Psikoloji" hakkında sunum yaptı.. Prof. Dr. Yankı Yazgan’ a toplantımıza katılımından dolayı  İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter  tarafından teşekkür plaketi verildi. TÜRGÖK Başkanı Sn. Tülay Yazgan, Gazeteci Sn. Ayçe Bükülmeyen, TOBB İzmir Kadın Girişimciler Başkanı Sn. Aysel Öztezel, kişisel gelişim uzmanı Sn. İkbal Kaya, KOSGEB temsilcisi Sn. Aygül Adalı, danışmanlarımız Öğretim Görevlisi Meltem Kolday ve Dr. Canan Arıkbay' da toplantıya katılımları ile destek verdiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.