İZİKAD’a önemli ziyaret

İZİKAD’a önemli ziyaret

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD), Hırvatistan Türkiye Büyükelçisi Hrvoje Cvitanovic ve Hırvatistan İzmir Fahri Konsolosu Candan Çorbacıoğlu’nu misafir etti.

Hırvatistan’daki benzer kadın kuruluşları ile işbirliği geliştirme hakkında konuşan Hırvatistan Büyükelçisi Hrvoje Cvitanovic İZİKAD’ı yakından tanımak için gerçekleştirdiği ziyarette ortak projeler değerlendirildi.  

İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, bu ziyaretten büyük bir onur duyduğunu dile getirerek, “İZİKAD ulusal ve uluslararası projelere önem veren bir kurum. ‘Avrupa Birliği Başkanlığı Sivil Toplum Diyaloğu V’ programı kapsamında desteklenen ‘İş Hayatında Kadın Statüsünün Güçlendirilmesi’ projemizi AFAEMME ile ortak gerçekleştiriyoruz. Kadınları hayatta daha etkin bir role sahip olmaları için çalışmalarımızda devam ediyor” diye konuştu.

Ziyaret sırasında Hırvatistan’daki benzer kadın kuruluşları ile yapılabilecek projeler ve İZİKAD’ın parçası olduğu Akdeniz İş Kadınları Derneği (AFAEMME) çatısı altında oluşacak olası işbirliklerini geliştirmek için ileriye dönük değerlendirmeler yapıldı. Ziyarette Hırvatistan Türkiye Büyükelçisi Hrvoje Cvitanovic İZİKAD’ı yakından tanıma imkanı bulurken, İZİKAD’ın beş çalışma grubundan biri olan Uluslararası Çalışma Grubu üyeleri de toplantıda Hırvatistan Büyükelçisi Hrvoje Cvitanovic ile fikir alışverişinde bulundular.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.