İZKA İNŞAAT’DAN İZMİR’E NEFES ALDIRAN PROJE:

İZKA İNŞAAT’DAN İZMİR’E NEFES ALDIRAN PROJE:

“PARK YAŞAM SANTORİNİ”

İZKA İnşaat’tan İzmir’e yeni bir Park Yaşam projesi daha geliyor. Bölgenin yatırım anlamında cazibesini arttıran projeleriyle adından söz ettiren Park Yaşam markası, bu kez de Santorini konseptini İzmir’de , modern ve kaliteli bir görünümle sunmaya hazırlanıyor.

Yapmış olduğu çalışmalarla sektöründe öncü projelere imza atan İZKA İnşaat’ın son projesi Park Yaşam Santorini İzmir’de fark yaratmaya devam ediyor.  Park Yaşam Santorini İzmir projesi 34,190 M2 alana sahip olup; 507 konut, dubleks ve tek katlı müstakil 17 villa “santorini” evlerinden oluşuyor.

PARK YAŞAM SANTORİNİ YATAY MİMARİ İLE YÜKSELECEK! 

İzmir’in gelişmesinde öncü olan ve önemli projeler geliştiren İzka İnşaat şimdilerde sektörde önem kazanmaya başlayan yatay mimariyi çok daha önce projelerinde değerlendirmiş ve ferah yaşam alanları sağlamıştır. Çok katlı yapılar yerine Yatay Mimari projelerini tercih ettiklerini dile getiren İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Y.Mimar Azat Yeşil ; ‘İklim koşulları ile uyumlu, insanların uzun yıllar boyunca kaliteli ve huzurla yaşayabileceği bir yaşam alanı olarak ortaya çıkan Park Yaşam Santorini’de 5 katlı ve 8 katlı bloklarda 1+1’den 3+1 dubleks seçeneklere kadar geniş m2’li farklı seçenekler bulunmaktadır’ dedi. “İnsanlar artık sadece ev değil, bir yaşam alanı arıyor.’ diyen Yeşil ; “İnsanların bir araya gelip, yeşil ortak bahçelerinde sosyalleşebileceği ve temiz havayı içine çekerek, kapalı alanlardan uzaklaşabileceği bir proje Park Yaşam Santorini…’ diyerek sözlerine devam etti. 

GENİŞ PEYZAJ ALANI 

Daha önceki Park Yaşam projelerinde olduğu gibi Santorini konseptinin yaşatılacağı Park Yaşam Santorini İzmir’de de yeşil alana önem veren İzka İnşaat; 21.000 metrekare alanı peyzaj için ayıracak. 

Yeşil; ““Gerçekleştirdiğimiz projelerin bölgeyi çok farklı ve ileri boyutlara taşıyacak projeler olmasına özen gösteriyoruz. Park Yaşam markamız ile yapmış olduğumuz projelerde konut alıcıları adına kaliteli, güvenlikli ve ayrıcalıklı detaylara önem vermekteyiz.” dedi. 

Projede ayrıca 2 adet panoramik ve tarihi asansör temalı asansörler yer alacak olup; Santorini evlerine bu asansörlerle çıkış yapılabilecektir. 

PARK YAŞAM SANTORİNİ’DE MAHALLE KONSEPTİ ÖNE ÇIKIYOR

Şehrin kalabalığında sakinliğini koruyan ve mahalle konsepti ile yarattığı sıcacık ortamıyla insanların bir araya gelip sosyalleşebileceği alanların dikkat çektiği projede “Mahallede YAŞAM VAR” havası yoğun şekilde hissedilecek.

Yaşamı mahalleye, mahalleyi yaşamlara katan proje Park Yaşam Santorini, günümüz trendi olan doğal güzellikler ile eşsiz peyzaj tasarımını birleştirerek "boyutsuz mekanlar" yaratıyor. Deniz manzarası, orman havası, özel tasarlanmış havuz ve gölet alanları, özel temalı mimari konsepti ile sıradışı bir yaşam oluşturuyor. İnsan ile doğa arasındaki tüm sınırları ortadan kaldıran proje, hayali kurulan “MÜSTAKİL YAŞAM’ın” kapılarını aralayacak.

Sosyal alanlarında çocuklar için özel eğitici oyun alanları ve tarihi mimari yapılarıyla öğretici ve geliştirici ayrıcalıklara önem veren proje, ailelerin güvenle ve huzurla çocuklarını yetiştirebileceği bir yerde yaşamalarını sağlamayı hedefliyor. Günümüz şehir insanının özlemini duyduğu hayatın kapılarını yatay yapılaşma ve doğal güzellikler ile sunan Park Yaşam Santorini; ailelere komşularıyla birlikte keyifle yaşayabileceği sıcacık bir ambiyans sunuyor. Mahalle konseptinin önemini vurgulayan Yeşil, “Komşuluk ilişkilerinin gelişeceği özel ortak alanlar tasarlayarak, insan ilişkilerinin gelişerek artmasına ve çocukların daha sağlıklı büyüyeceği alanları yaratmaya büyük önem veriyoruz. Projemizde buna imkan sağlayacak, değirmen Meydanı, doğal gölet alanları, eğitici çocuk oyun alanları ve Santorini evleri, Ege’nin incilerini bir araya getirerek sosyal ilişkilerin artacağı meydanların birbirine bağlandığı su kanalları da bulunuyor.  İnsanlar bu sayede gün içinde yaşadıkları stresi rahatlıkla evlerinde atabilecekler.” Dedi.

Yeşil, “Yemyeşil lokasyonu ve Santorini adasının eşsiz mimarisini birleştirdik, huzurlu bir yaşam alanı oluşturduk.”

  Park Yaşam Santorini yemyeşil lokasyonu, merkeze en yakın uzaklıktaki konumu ve farklı mimari ile yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Yunan (Greek) ve Türk mimarisini bir araya getiren İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Y. Mimar Azat Yeşil; “İnsanları şehir stresinden uzaklaştırmak ve huzurlu bir yaşam ile birlikte doğa ile iç içe güvenli bir site hayatında yaşamalarını sağlamak için, yoğun istek üzerine Park Yaşam markasını sürdürdüklerini; Park Yaşam Santorini projesini tasarladıklarını dile getirdi.”

 Sözlerine devam eden Yeşil ; Şehir planlamasının psikoloji üzerindeki etkilerine de değindi ; ‘Şehirlerde yaşayan nüfus artarken şehir plancıları ile birlikte kentlerin insan psikolojisi üzerindeki etkilerini ‘nöro – mimari’ ile yeniden ele alıyoruz. Kentte park ve yeşil alan veya yakın bir yerde ormanlık olması şehir stresini atmada önemli bir rol oynuyor. Yaşanacak en iyi şehirler listesine baktığınız zaman, binaların dağ, orman ve deniz manzarasını görecek şekilde inşa edilmesine özel önem veriliyor. Yeşil alanların sağlık ve psikolojik olarak sağaltıcı etkisi bulunuyor. Doğal ortamların görsel karmaşıklığı olumlu bir ruhsal etki yaratıyor. Aynı şey mimari açıdan da geçerli. Biz de bu kanıtlanmış bilimsel verilerden yola çıkarak Park Yaşam Santorini projesini tasarladık. Yemyeşil lokasyonu ve Santorini adasının eşsiz mimarisini birleştirdik, huzurlu bir yaşam alanı oluşturduk.” Dedi.

  Projede açık ve koyu tonlardaki pastel renklerin, estetik ve farklı tasarımlar ile desteklendiği ve herkesin ayrı ihtiyaç ve tarzına yönelik artı özellikler sunulduğu projede, hayatın akışını kolaylaştıran fonksiyonel çözümler bir arada sunuluyor.

PARK YAŞAM SANTORİNİ’DE ÖN TALEP DÖNEMİ BAŞLIYOR!

Çeyrek asırlık deneyimi ve prestijli projeleri ile İzmir ve Türkiye’nin bir çok ilinde başarılı işlere imzasını atan İZKA İnşaat’ın yeni projesi Park Yaşam Santorini’nin ön talep dönemi başladı. Hem konut alıcılarının hem de yatırımcıların kazanacağı bu özel proje; ilk lansman fiyatlarıyla avantaj sağlayacak. Park Yaşam markasından daire sahibi olan yatırımcılar, Park Yaşam Ataşehir projesinde çok kısa bir süre içerisinde yatırımlarını %80 oranında prim elde ederek kazanca çevirdi. İzka İnşaat konut alıcılarının yoğun isteği üzerine Park Yaşam Santorini projesinde de alıcılarına kazançlı yatırım imkanı sunuyor.

DEPREME DAYANIKLI PROJE; PARK YAŞAM SANTORİNİ

Bulunduğu lokasyon sebebi ile yapılan Zemin Etüd çalışmaları sonucunda, depreme en dayanıklı bölgede bulunan ve sert bir zemin üzerine oturtulacak olan proje Park Yaşam Santorini’de güvenli bir hayat yatırımcıları bekliyor. Son teknolojiye göre yapılacak olan zemin çalışmaları ile birlikte hem katlar arasında hem de cephede yapılacak olan ses ve ısı yalıtımları ise, projeden konut alıcılara sağlıklı ve tasarruflu bir yaşam sunuyor.

En uzağı 5km olan üniversitelere, hastanelere yakınlığı ile dikkat çeken Park Yaşam Santorini, Karşıyaka merkeze 9 dk, Mavişehir’e ise sadece 7dk uzaklıktadır.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.