İZKUDER'den "saç bağışı" etkinliği

İZKUDER'den "saç bağışı" etkinliği

“Saçım Saçın Olsun”

İzmir profesyonel kuaförler ve güzellik uzmanları derneği İZKUDER 6.Oscar ödülleri etkinliğinde, kanser hastalığı ile savaşan kadınların yaşadıklarına dikkat çekmek ve Kanser Savaşçıları Derneği’ne destek olmak için harekete geçti.

Karşıyaka Belediyesinin destek ve katkıları ile yola çıkan İzkuder Derneği, yapacağı etkinlikle; Kanser Savaşçıları Derneği tarafından başlatılan “Saçım Saçın Olsun” projesi için saç bağışı etkinliği düzenledi.    sunuculuğunu İlkay Kıyak ın üstlendiği organizasyonda ustalara saygı ödüllerinin verildiği organizasyona İstanbul  Bursa ve yakın illerden katılan kuaför sanatçıların yanı sıra gönüllü anneler katıldı İzmirli  usta kuaförler dışında kuaförlerin katılmaması üzücüdür.

“Saçım Saçın Olsun” projesi; kanser tedavisi gören hastaların tedavi süreçlerinde düşen saçları için, bağış yoluyla alınan saçlardan hastalar için peruk yapılmasını sağlıyor.

wwwwww.jpg

İZKUDER başkanı HÜSEYİN ULAŞ yaptığı açıklamada: Biz çok büyük bir ailenin ferdiyiz kadınlarımıza sahip çıkmak Türk milletinin temel ilkesidir. Bu yıl yatığımız etkinliğimizin ana teması, kanser savaşçıları derneğinin başlattığı “Saçım Saçın Olsun” projesine İzmir olarak destek olmaktır.

img_9950.jpg

Kanserle mücadele eden toplumumuza farkındalık yaratmak adına mesleki olarak “Saçım Saçın Olsun” sloganıyla toplumumuza mesaj vermektir.

Yapacağımız etkinlikte 40 kuaför arkadaşımızın sahne alacağı saç showlarımızın yanında derneğimiz olarak tedarik ettiğimiz gönüllü bayan kardeşlerimizin saçlarını sahnede keserek Kanserle Savaş Derneğine armağan etmek istiyoruz. 15 NİSAN 2018 pazar günü saat: 16:00’da Karşıyaka – Ziya Gökalp Kültür Sanat Merkezi’nde yaptığımız kutsal görevimizde tüm sanatkar  arkadaşlarımıza ve katılımcılara teşekkür ederiz dedi.

30726189_1583932181705498_5254940872168122324_n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.