İzmir AK Parti Binası önünde İntihar...

İzmir AK Parti Binası önünde İntihar...

Ferdi S. isimli bir şahıs İzmir AK Parti binası önüne gelerek intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, Adalet Mahallesi'nde bulunan AK Parti İl Binası önünde gerçekleşti. Ferdi S. adında bir şahıs, iddialara göre, Karşıyaka'da 25 bin liraya işletmesini satın aldığı kafeyi, miras paylaşımı yapılmadığı için devir işlemlerini gerçekleştiremediği ve bu nedenle bunalıma girdiği öğrenildi. Evli ve bir çocuk babası olan 36 yaşındaki Ferdi S. siyah bir minibüsle AK Parti İl Binası önüne gelerek minibüsün içerisinde boğazına tüfek dayadı.  


''ADALET İSTİYORUM, HAKKIMI ARIYORUM''


Aracın içerisinde çenesine tüfek dayayan Ferdi S. ''Adalet arıyorum, Hakkımı arıyorum. İl başkanı ile görüşmek istiyorum'' diyerek kendini öldüreceğini söyledi. Ferdi S. olay yerine gelen müzakereci polis ile yarım saat süren görüşme sonrası ikna olan olarak tüfeği polise verip teslim oldu. Polis ekipleri, Ferdi S.'nin ifadesini almak için emniyete götürdü.


Erzurum'dan gelen Ferdi S.'nin, 25 bin lira vererek Karşıyaka'dan işletmesini aldığı bir kafeyi, miras paylaşımıyla ilgili davanın sürmesinden dolayı bir türlü işletemediği öğrenildi. Ferdi S.'nin defalarca savcılığa ve polise müracaat ettiğini ancak bir türlü sonuca ulaşamadığını ileri sürüldü.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.