İzmir AK Parti'de İlçe Başkanı Atamaları Yapıldı

İzmir AK Parti'de İlçe Başkanı Atamaları Yapıldı

İzmir AK Parti'de boşalan koltuklara yeni isimler atandı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından bir süre önce koordinasyon sorunu nedeni gerekçe gösterilerek istifaları istenilen 3 ilçe başkanı yerine yeni isimler atandı. 

Kurban Bayramı öncesi Bayraklı, Karabağlar ve Bergama'da istenilen istifalar yerine Karabağlar İlçe Başkanı olarak Kazım Erten, Bayraklı İlçe Başkanı olarak Avukat Özgür Hızal, Bergama İlçe Başkanı olarak Hakan Koştu ve Urla İlçe Başkanı olarak Ahmet Olgun Bilici atanıldı.

Ankara'ya davet edilmişlerdi

Kısa bir süre önce İzmir AK Parti'de boşalan koltuklar için AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ile beraber bazı isimler Ankara'ya davet edilmiş ancak bu davet ertelenmişti. 

Yeni yapılan görüşmede AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti İzmir Koordinatörü Yardımcısı Murat Yıldırım, Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve AK Parti İzmir Teşkilat Başkanı Abdurrahman Tosun yer aldı. Görüşmeden çıkan sonuca göre de Bayraklı'da Avukat Özgür Hızal, Karabağlar'da Kazım Erten Bergama'da Hakan Koştu ve Urla'da Ahmet Olgun Bilici başkan olarak atandı.

 

isim.jpg

Soldan sağa: Kazım Erten, Ahmet Olgun Bilici, Hakan Koştu, Özgür Hızal

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.