“İzmir Anneleri” 8 Mart'ta Agora'da

“İzmir Anneleri” 8 Mart'ta Agora'da

“İzmir Anneleri” 8 Mart Çarşamba Günü Agora Alışveriş Merkezi’nde!

 

Moda ve alışverişin vazgeçilmez adresi Agora Alışveriş Merkezi; ziyaretçilerini daha ayrıcalıklı ve özel hissettirmeye devam ediyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel aktiviteler ve kampanyalarla Agora Alışveriş Merkezi kadınlara güzel bir gün yaşatacak; ayrıca Dünya Kadınlar Günü’nü daha anlamlı kılmak ve bu özel günü daima hatırlatmak amacıyla Agora Alışveriş Merkezi bayan ziyaretçilere çiçek dağıtılacaktır.

“İzmir Anneleri” 8 Mart Çarşamba Günü Agora Alışveriş Merkezi’nde!

İzmir’de yaşayan annelerin ortak buluşma portalı İzmir Anneleri; günlük hayatta öncelikle “kadın” ve daha sonra “anne” olarak karşılaştığımız sorunların minimuma indirgenmesi adına dayanışma içinde olan, yaşanan deneyimlerin ve kadının kendini geliştirmesinin önemini ilke edinmiş bir topluluktur. “Bir kadın değişirse dünya değişir. Toplumun kaderini ve mayasını kadınlar belirler. Dünya da gördüğümüz her şey kadının eseridir.” mottosu ile yola çıkan İzmir Anneleri; Dünya Kadınlar Günü’ne özel “İzmir’in Çağdaş Kadınları” konusu ile Agora Alışveriş Merkezi’nde olacak.

8 Mart Çarşamba günü saat 16:00’da İzmir Anneleri Portal Kurucusu Sibel Türsen ve Eğitimci- Yazar Aylin Çalışkan’ın konuk olacağı söyleşide; Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçileri ile kadının toplumsal kimliği, kadınların yetiştirilme biçimi, Türk aile yapısında kadının rolü, kız çocuk yetiştirirken nelere dikkat edilmeli, erkek çocuk yetiştirirken nelere dikkat edilmeli, İzmir'de kadın olmak, kadınlık & annelik ve kadın hakları konuları konuşulacak.

Mart 2016’da başlayan Çıldırtan Kampanya kapsamında; 8 Mart Çarşamba günü Agora Card ile alışveriş yapan bayan ziyaretçiler x2 kat puan kazanma fırsatı elde edecek. Agora Alışveriş Merkezi’nde hafta içi her gün saat 18:00- 20:00 arası gerçekleşen canlı müzik dinletilerinde, Dünya Kadınlar Günü’nüne özel bayanların ruhuna hitap edecek özel parçalar yer alacak. Ayrıca, bu özel günde bayan ziyaretçilere çiçek hediye edilerek, Kadınlar Günü kutlanacak.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, Cumhuriyetimizin odağında yer alan ve yaşamın her alanında varlıkları ile bizleri onurlandıran kadınlarımızın çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler üstlendiğini belirtti. Noyan; daha mutlu ve sağlıklı bir toplumun temelinin güçlü kadınlara dayandığını dile getirerek, Dünya’yı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın “8 MART Dünya Kadınlar Günü’nü” kutladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.