İzmir Aşkına Müzikali, Çeşme'de sahnelenecek!

İzmir Aşkına Müzikali, Çeşme'de sahnelenecek!

Çeşme Belediyesi’nin ev sahipliğinde İzmir Aşkına Müzikali, izleyicinin karşısına çıkacak.

Medya Ege- Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde Barış Çocuk Orkestrası Koruma ve Geliştirme Derneği yararına sahnelenecek olan İzmir Aşkına Müzikali, 28 Temmuz Perşembe Günü Saat 21:00'da Alaçatı Açıkhava Tiyatrosu'nda izleyicinin karşısına çıkacak.

izmir-askina-muzikali-80-kisi-ve-12-sarkiyla-sahnede.jpg

İlk olarak Mayıs ayında seyirci ile buluşan İzmir Aşkına Müzikali, çocukların eğitimi ve sağlığı için bir araya gelen faklı meslek dallarından İzmirlilerin oluşturduğu gurup tarafından sahneleniyor. Senaryosunu Filiz Güleç'in kaleme aldığı müzikalin sunuculuğunu Murat Can Canbay yaparken, Şefliğini Süleyman Alasulu, Sanat Yönetmenliğini ise Levent Yılmayan üstleniyor. Oyuncuları, dansçıları, müzisyenleri ve sahne arkası ekibiyle 80 kişilik büyük bir kadroya sahip olan müzikalde İzmir'i anlatan ve içinde İzmir geçen 12 unutulmaz şarkı yer alacak.

fyln-hexkaemgxi.jpg

Çeşme Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Barış Çocuk Orkestrası Koruma ve Geliştirme Derneği yararına yapılacak olan, "İzmir Aşkına" Müzikaline tüm halkımız davetlidir. Davetiyeler BiletimGO ve bağış karşılığı dernekten temin edilmektedir. Tarih: 28 Temmuz Perşembe, Saat: 21.00 , Yer: Alaçatı Açıkhava Tiyatrosu" ifadeleri kullanıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.