İzmir, Bahçeşehir Üniversitesi ile buluşuyor

İzmir, Bahçeşehir Üniversitesi ile buluşuyor

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanması sonrası, tercih dönemi kapsamında Bahçeşehir Üniversitesi İzmirli öğrencilerle buluşacak.

Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Eğitim Yazarı Turgay Polat’ın, gerçekleştireceği toplantıya katılım gösterecek aday öğrenciler, Bahçeşehir Üniversitesi hakkında merak ettikleri tüm soruların cevabını bulacak. Eğitim imkânları, yurt dışında yer alan kampüsler ve olanakları, staj imkânları, burs ve ücretler gibi birçok konuda bilgilerin verileceği toplantılar, tüm aday öğrencilerin katılımına açık olarak gerçekleşecek. Polat, 9 Ağustos günü, saat 18.00’de İzmir Renaissance Hotel’de aday öğrencilerle bir araya gelecek.

turgay-polat.jpg

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), 1998 yılında kurulduğu günden bu yana entelektüel sınırlarını sürekli olarak genişletmiş ve temel akademik disiplinlere odaklanarak yüksek kaliteli bir üniversite eğitimine olan bağlılığını sürdürmektedir. 10 Fakülte, 1 Yabancı Diller Yüksekokulu, 1 Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, ile işletme, tasarım, eğitim, mühendislik, gastronomi, sağlık bilimleri, bilişim teknolojileri, konservatuvar, hukuk, diş ve tıp ve konservatuar alanlarında lisans, yüksek lisans ve doktora programları ile öğrencilerine eğitim vermektedir. Bahçeşehir Üniversitesi, BAU Global’in tüm yurtdışı imkânlarından yararlanarak öğrencilerini birer dünya vatandaşı olarak yetiştirmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.