İZMİR BAROSU, BURSA BAROSU VE BURSA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

İZMİR BAROSU, BURSA BAROSU VE BURSA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Bursa Gemlik Adliyesi’nde görevleri başında uğradıkları saldırı sırasında şehit edilen Bursa Barosu üyesi Avukat Özgür Aksoy ve polis memuru İdris Büyükdönmez son yolcuklarına uğurlandı.

İzmir Barosu Başkanı Avukat Aydın Özcan, Bursa Barosu ve Bursa Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek taziyede bulundu.

Öncelikle Bursa Barosu’nu ziyaret eden İzmir Barosu Başkanı Avukat Aydın Özcan, burada Bursa Barosu Başkanı Avukat Gürkan Altun ve Bursa Barosu Yönetim Kurulu üyelerine başsağlığı dileklerini sundu. Avukat Aydın Özcan ziyaret sırasında, avukatları yaptıkları işlerle özdeşleştiren, yargıya intikal eden işlerin sorumlusu ve kaynağı gibi gören bir anlayış olduğunu ifade ederek, bu anlayışla sonuna kadar mücadele edilmesi gerektiğini ifade etti.

Bursa Barosu’na yapılan ziyaretin ardından Bursa Barosu Başkanı Avukat Gürkan Altun, İzmir Barosu Başkanı Avukat Aydın Özcan ve Bursa Barosu Saymanı Avukat Metin Öztosun Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı da makamında ziyaret ederek şehit edilen polis memuru İdris Büyükdönmez için başsağlığı dileğinde bulundular. Gemlik'te yaşanan saldırının detaylarının da konuşulduğu ziyaret sırasında bir daha böyle acı olaylar yaşanmaması için yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.