İzmir Barosu Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu Zafer Bayramı’nı Coşku İle Kutladı

İzmir Barosu Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu Zafer Bayramı’nı Coşku İle Kutladı

İzmir Barosu Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu’nun 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Bayraklı Turan La Vie Nouvelle’de düzenlediği yemeğe coşku hakimdi.

Her yaş ve kıdemden 350 avukatın katıldığı yemekte konuşma yapan Baro Başkanı ve grubun gelecek dönem Baro Başkan Adayı Av. Aydın Özcan Birlik ve beraberlik ile yönetime geldiklerini ortak akıl ile iki yıldır baroyu yönettiklerini yine aynı felsefe ile 2016  - 2018 döneminde de başarılı olacaklarını bu birlik ve beraberliği gördükten sonra buna bir kez daha inandıklarını bu güç ile İzmir Barosu’nu Cumhuriyetçi değerlere inanan arkadaşlara gönül rahatlığı ile devredeceklerini ideallerinin Atatürk Devrim ve ilkeleri olduğunu, birlikte çalışıp, birlikte başarıp, birlikte kazanacaklarını söyledi. Özcan, İzmir Barosu Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu’nun amacının Atatürk ilke ve inkılaplarından yana, Cumhuriyet değerlerine bağlı, emperyalizme karşı dik bir duruş sergileyen, İzmir’de, İzmir’e yakışır, İzmir’e yaraşır bir Baro anlayışı ile yönetimde bulunmak olduğunu ve bu yolda izledikleri tek yolun Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu olduğunu ve bu yoldan hiç kimsenin çıkartamayacağını, yurtta barış, dünyada barış istediklerini söyleyerek sözlerine son verdi.

Çoşkulu geçen gece Onuncu yıl marşı ile kapanış yaparken Cumhuriyetçi avukatlar bir başka etkinlikte bir arada olma dilekleri ile mutlu bir şekilde geceyi sonlandırdılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.