İzmir Barosu, Meslektaşlarımıza yönelen şiddet ne yazık ki durmak bilmiyor

İzmir Barosu, Meslektaşlarımıza yönelen şiddet ne yazık ki durmak bilmiyor

Bir meslektaşımız daha görevini yapmak üzere gittiği adliyede, duruşma salonunda üstelik hakimin huzurunda iki kişinin saldırısına uğrayarak yaralanmıştır. Meslektaşımız ancak güvenlik görevlilerin müdahalesi ile saldırganların elinden kurtulabilmiştir.

Bugün bir meslektaşımız daha görevini yapmak üzere gittiği adliyede, duruşma salonunda üstelik hakimin huzurunda iki kişinin saldırısına uğrayarak yaralanmıştır. Meslektaşımız ancak güvenlik görevlilerin müdahalesi ile saldırganların elinden kurtulabilmiştir.

İzmir Barosu Başkan Vekili Av. Mustafa Çetin meslektaşımızı adliyede yapılan ilk sağlık kontrolü sırasında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunmuş ve saldırıya ilişkin bilgi alarak hukuki sürecin tüm aşamalarını Baro olarak yakından takip edeceklerini ifade etmiştir.

 

İzmir Barosu Avukat Hakları Merkezi eşliğinde hastaneye sevk edilen meslektaşımızın sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenmemiz tek tesellimizdir.

 

Meslektaşımıza yönelik saldırıya ilişkin hukuki sürecin her aşamasının takipçisi olacağımızı ve saldırganların gereken cezayı almaları için çalışacağımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.