İzmir Barosu ve Zübeyde Hanım’dan iş birliği protokolü

İzmir Barosu ve Zübeyde Hanım’dan iş birliği protokolü

Buca’da geçtiğimiz yıl eğitim-öğretim hayatına başlayan kampüsünün ardından bu yıl Bornova’da yeni kampüsünü eğitim hayatına kazandıran Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları ile İzmir Barosu arasında eğitimde iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol, Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Kurucusu Ali Deniz ve İzmir Baro Başkanı Aydın Özcan arasında imzalandı.

“Her çocuk özeldir” yaklaşımından yola çıkarak öğrenci merkezli bir eğitim anlayışı benimseyen Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları, 2016-2017 eğitim öğretim sezonunda Buca’daki kampüsünde başladığı eğitim hayatında, açıldığı sene akademik ve sportif etkinliklerde Türkiye dereceleri elde ederek adından söz ettirdi. “Sonuç odaklı değil süreç odaklı eğitim” için kolları sıvayan Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları’nın, 2017-2018 eğitim öğretim döneminde, anaokulu, ilkokul ve ortaokul seviyesinde Bornova’da hizmete girecek olan yeni kampüsü de “yaparak ve yaşayarak öğrenme” felsefesiyle öğrencilerine bir okuldan fazlasını vaat ediyor.

PROTOKOL İMZALANDI

Atatürkçü ve çağdaş eğitim modelini benimseyen Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları ile İzmir Barosu arasındaki eğitim iş birliği protokolü, İzmir Barosu’nda imzalandı. Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Kurucusu Ali Deniz ve İzmir Baro Başkanı Aydın Özcan arasında imzalanan protokol, baro üyesi avukatlara ve baro çalışanlarına çeşitli avantajlar sunuyor. İzmir Baro Başkanı Aydın Özcan, protokolün hayırlı olması dileğinde bulunurken, Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları’nın, ülkesine, değerlerine sahip çıkan, çağdaş, Atatürk ilke ve inkılaplarından taviz vermeyen bireyler yetiştirmesi temennisinde bulundu. Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Kurucusu Ali Deniz ise, İzmir Barosu ile iş birliğinde bulunmaktan ötürü memnuniyetini dile getirdi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.