İzmir Barosu'nun Düzenlediği Seminere Yoğun İlgi

İzmir Barosu'nun Düzenlediği Seminere Yoğun İlgi

İzmir Barosu tarafından düzenlenen “Uluslararası Sözleşmeler ve Tahkim” konulu seminere avukatlardan yoğun ilgi

İzmir Barosu tarafından “Uluslararası Sözleşmeler ve Tahkim” konulu uluslararası seminere avukatlar yoğun ilgi gösteriyor. 24-25 Eylül 2016 günlerinde düzenlenecek olan ve katılımcılara Avrupa Birliği tarafından tanınan akreditasyonlu bir sertifika sunan seminere başvurular hızla devam ederken, İzmir Barosu dışında başta İstanbul, Manisa, Aydın olmak üzere çok sayıda barodan avukat da katılmak üzere başvuru yapıyor.

Universidad Carlos III De Madrid’den akreditasyonu alan Türkiye’deki ilk ve tek eğitim programı olma özelliğini taşıyan bu çalışmayı gerçekleştiren İzmir Barosu adına açıklama yapan Baro Başkanı Av. Aydın Özcan göreve geldiklerinden bu yana staj döneminden başlayarak mesleki eğitime büyük önem verdiklerini dile getirerek, “meslektaşlarımıza yönelik farkındalık yaratacak programlar düzenliyoruz” dedi. Çalışmanın, Universidad Carlos III De Madrid’den akreditasyon alan Türkiye’deki ilk ve tek eğitim programı olduğunu vurgulayarak “Programa katılanlar Avrupa Birliği tarafından tanınan sertifika almaya hak kazanacaklar” dedi.

Konusunda dünyaca ünlü uzman ve akademisyenlerin katılımıyla 24-25 Eylül 2016 günlerinde İzmir Barosu’nda düzenlenecek olan sertifika programına avukatlar, hukuk müşavirleri, stajyer avukatlar, hukuk fakültesi öğrencileri, herhangi bir lisans bölümünden mezun olup da ulusal ve/veya uluslararası şirketlerde sözleşme hazırlama ve tecrübe sahibi olmak isteyenler katılabilecekler.

Seminere katılmak isteyenler için son başvuru tarihi ise 9 Eylül 2016 Cuma

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.