İzmir başka bir tarımın mümkün olduğunu gösteriyor

İzmir başka bir tarımın mümkün olduğunu gösteriyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa Yerel Hizmetler Müdürlüğü tarafından zeytinde halkalı leke hastalığından korunmak amacıyla Hacıömerli Mahallesi’nde üreticilere Bordo Bulamacı’nın ikinci dağıtımı da yapıldı. 

Hacıömerli Mahallesi’ndeki bordo bulamacı dağıtımına CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, İBB Aliağa Yerel Hizmetler Müdürü Günal Biçer, Aliağa Ziraat Odası Başkanı Mesut Gün ve vatandaşlar katıldı. Burada kısa bir konuşma yapan Sertel, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla gerçekten başka bir tarımın mümkün olabileceğinin görüldüğünü ifade ederek, Başkan Tunç Soyer ve ekibine teşekkür etti.

Sertel, “Tarımsal kalkınmaya öncelik veren çalışmaları nedeniyle Başkan Tunç Soyer ve ekibine teşekkür ediyorum. Köylünün kalkınması için hem hayvan dağıtımını sürdürüyorlar hem de tarımsal kalkınmada teşvik veriyorlar. Sadece hayvan dağıtımıyla da kalınmayıp çiftçilerimizin sağlıklı ürün alabilmesi için hem bilgilendirme yapıyorlar hem de zararlılarla mücadele için ilaç dağıtıyorlar. Bu tüm Türkiye’ye örnek olmalı” dedi.

atila-sertel-(1).jpg

Daha sonra Aşağı Şakran Mahallesi’ne geçen CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 25 kilometrelik Aşağı Şakran bağlantı yolundan övgüyle söz etti. Sertel, “Aliağa Aşağı Şakran Mahallesi çok önemli bir bölge ve yerleşim alanı oldu. Kentlerin kalabalıklığından kaçmak isteyenler için de çok kıymetli bir mahalle oldu. Aşağı Şakran’dan Yeni Şakran ve Bergama’ya bağlantı yolu olan 25 kilometrelik yolun sathi kaplaması tamamlanmış. Haziran ayına kadar da tamamı asfaltlanacak. Ayrıca mezarlık yolunda da bir çalışma var. Aliağa ilçemizi ve mahallelerini dolaştım. Vatandaşlarımız yapılan hizmetlerden memnun. Tunç Soyer’e ve Büyükşehir ekiplerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

haciomerli-koyu-bordo-bulamaci-dagitimi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.