İzmir Bayraklı'da İş Adamından Tecavüz

İzmir Bayraklı'da İş Adamından Tecavüz

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir kadın iş adamı olan kocasının kendisine tecavüz ettiğini öne sürerek dava açtı.

2010'da iş adamı V. T. ile evlenen Ö. T. geçtiğimiz günlerde kocasının kendisine tecavüz ettiği gerekçesiyle kocasından şikayetçi oldu. Mahkemelik olan çiftten koca olan V. T. hakkında eşi ve çocuğunun annesi olan Ö. T.'nin şikayeti üzerine dava açıldı. Nitelikli cinsel saldırı, tehdit ve hakaret suçlamaları yöneltilen koca 10 yıl 5 ay hapis ve bin 500 lira cezaya çarptırıldı.

İddialara göre gerçekleşen olaya göre iş adamı V. T. eşi Ö. T.'ye tecavüz etti. Ö. T. çocuklarına hamile olduğu süreçte dahi kocasından dayak yediğini söyleyerek şahit olarak iş adamının annesi ve kız kardeşini gösterdi. Taraflar mahkemede ifade verirken iş adamı V. T. işlerinin kötüye gitmesiyle eşinin kendisine iftira atacağını söylediğini öne sürerek olay günü eşinin kendisiyle kendi isteğiyle beraber olduğunu öne sürdü. 

Ayrı odalarda yatıyorlarmış
Şikayetçi olan mağdur kadın ise olaydan üç hafta önce ayrı odalarda yatmaya başladığını söyleyerek, olay günü bir sebepten dolayı dışarı çıktığını eve geldiğinde kocasının kendisini oturma odasında iç çamaşırla karşıladığını ve boşanma davası sonuçlandıktan sonra kendisine iş buluncaya kadar ayda iki bin lira vereceğini söylediğini öne sürdü. Bunu kabul etmeyince kendisini bacaklarından tutarak sürüklediğini ve eşinin kendisine tek kuruş vermeyeceğini söylerek tecavüz ettiğini öne süren kadın, karşı koysa da direnmeyi başaramadığını öne sürdü.

Mahkemede iş adamına 10 yıl hapis cezası, 5 ay tehditten hapis cezası verilirken, hakaret ettiği için de bin 500 lira para cezası verildi. Mağdur kadının iş adamına boşanma davası açacağı ve çocukları için beş bin lira kendisi için yedi bin lira istediği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.