İZMİR BOSNA SANCAK DERNEĞİ'NDEN KAN BAĞIŞI

İZMİR BOSNA SANCAK DERNEĞİ'NDEN KAN BAĞIŞI

İzmir Bosna Sancak Derneği ile Kızılay arasında ki işbirliğiyle geleneksel hale getirilen kan bağışı dernek binasında gerçekleşti.

 

İzmir Bosna Sancak Derneği ile Kızılay arasında ki işbirliğiyle geleneksel hale getirilen kan bağışı dernek binasında gerçekleşti. Dernek Başkanı Gül;İstanbul'da meydana gelen hain patmada yaralanan vatandaşlarımıza hayat vermesi adına bu kanları veriyoruz.

İzmir de yaşayan Boşnaklar'ın 1995 yılında kurduğu İzmir'in en eski ve köklü Boşnak Derneği olan İzmir Bosna Sancak Derneği sosyal projelere imza atmaya devam ediyor. Her yıl gerçekleştirdiği 'kan bağışı kampanyası'nı bu yıl'da dernek binasında gerçekleştidi.

Kan Bağışı'na çok sayıda Boşnak katıldı ve bu acıların bu hain saldırıların son bulması tek arzumuz diye acılarını ve üzüntülerini dile getirdiler.

Dernek Başkanı Abdullah Gül kan bağışı ile ilgili şunları söyledi; Kan bağışı'nı, İstanbul'da meydana gelen hain terör saldırısında yaralanan vatandaşlar için düzenlediğini belirten Gül daha sonra şunları söyledi, İstanbul'da meydana gelen hain saldırıda hayatlarını kaybeden Polislerimiz'in ve vatandaşlarımıza Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.

Bu hain saldırı'da Çamdibi'nin acısı daha büyük evladımız polis memuru Hüseyin Dalkılıç'a allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum.

Gül sözlerini şöyle sürdürdü; İzmir Bosna Sancak Derneği olarak kan bağışı kampanyası'nı her yıl gerçekleştiriyoruz. Bu gün buraya kan vermeye gelen Boşnak hemşehrilerime dernek yönetimi olarak çok teşekkür ediyoruz, '1 Ünite kan 3 kişi'nin hayatını kurtarır' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.