İzmir Buca'da Seri Katil Alarmı

İzmir Buca'da Seri Katil Alarmı

İstanbul'da kendisine iyilik yapıp oturdukları apartmanın giriş katına yerleştirdikleri ve esas kimliğini bilmedikleri seri katil Atalay Filiz'in en son İzmir Buca'da görüldüğü öne sürüldü.

İstanbul'da kocasının çay bahçesine girerek çalışmaya başladığı, çay bahçesinin kapanmasının ardından ailenin acıyarak kendi apartmanlarında yer verdikleri seri katil Atalay Filiz'in İzmir Buca'da görüldüğünün iddia edilmesiyle beraber İstanbul'dan İzmir'e özel bir ekip gönderilerek Filiz'in yakalanması için çalışma başlatıldı.

Seri katil kendisine iyilik yapan adamın eşini öldürmüştü

İstanbul'da işletilen bir çay bahçesinde çalışan ve iş yer kapandıktan sonra iş yeri sahibinin kendisine acımasıyla beraber yaşadığı apartmanda giriş katına yerleştirdiği Atalay Filiz bundan bir kaç gün önce kendisine iyilik yapan adamın tarih öğretmeni olan eşini bıçaklayarak öldürmüştü. Cinayetin ardından ilk şüpheli olan Filiz'in kendisine acıyan adam ve öldürdüğü eşine ismi konusunda yalan söylediği ve daha önce işlenen 2 cinayetin faili ve bir kayıp vakasının daha şüphelisi olarak arandığı ortaya çıktı.

Seri katilin en son İzmir'de güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından polis harekete geçti. Özellikle Buca üzerinde yoğunlaşan cinayet masası polisleri katilin görüntülerinin Buca'da ortaya çıktığını düşünerek harekete geçti.

Filiz'in İzmir'de bir minibüste görüntüleri ortaya çıkmış, Buca'da ise bir süpermarkette güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinin olduğunun düşünülmesi üzerine İstanbul'dan özel bir polis ekibi yola çıkarak İzmir'e geldi.

Ev için pazarlık yaptı

Dün öğle saatlerde birçok kaynakta yer alan bilgilere ve bu bilgilerle beraber paylaşılan görüntüler doğrultusunda Atalay Filiz'in İzmir'de bir kafede oturarak kendisine günlük ev tutmaya çalıştığı öne sürülmüştü. Filiz'i dinlediğini iddia eden bir şahıs ise seri katilin bir günlük ev aradığını beğenirse daha çok kalabileceğini söylediğini öne sürmüştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.