İzmir Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan coşkusunu evlere yayıyor 

 İzmir Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan coşkusunu evlere yayıyor 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmirlilere içinde Başkan Tunç Soyer’in mektubunun da bulunduğu 23 Nisan çantası hediye etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu evlere taşıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yüzüncü yılında Büyükşehir Belediyesi İzmirlilere bayrak, balon, kolonya, iki maske ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmirlilere mektubunun da bulunduğu bir 23 Nisan çantası hediye etti. Başkan Soyer mektubu aracılığıyla İzmirlileri 23 Nisan’da balkonlarda hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı söylemeye davet ederek şöyle dedi: “23 Nisan’da evlerimizden bayraklarla saat 20.59’da 100’üncü yıl aşkıyla ışıklarımızı açıp kapatarak bu coşkuya ortak olalım. Saatler 21.00’i gösterdiğinde ise hep beraber, gür bir sesle camlardan, balkonlardan egemenliğimi zin 100’üncü yılında İstiklal Marşımızı haykıralım.”

s751935.jpg

“Bu sıkıntıda bile güzel günler görüyoruz”

23 Nisan paketleri yurttaşlar tarafından da ilgi gördü. Nezahat Durmuşlar paketi açıp bayrağı balkonuna astıktan sonra “Çok memnun olduk. İyi ki 23 Nisan var. İyi ki Atatürk bu bayramı bize, yavrularımıza hediye etti” dedi. Kader Reyhanlı ise “İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Güzel günler göreceğiz demişlerdi. Bu sıkıntıda bile güzel günler görüyoruz. Evlerimize kadar yiyecek, bayrak, kolonya, maske getiriyorlar. Bir kent kartla bile maskemizi alabiliyoruz” şeklinde konuştu . 23 Nisan çantaları 27 bin İzmirli yurttaşlara dağıttı. Paketler İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kuru gıda kolilerine de eklendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum