İzmir Büyükşehir Belediyesi, 6 sergiyle görücüye çıkıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 6 sergiyle görücüye çıkıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, her ay olduğu gibi bu ay da geleneği bozmayarak İzmirli sanatseverleri yeni sergilerle buluşturmaya devam ediyor.

Kasım ayının sergi takviminde ilk olarak Binnur Özses ve Simden Bodur’un eserlerinden oluşan ‘Doğadan Esintiler’ başlıklı resim sergisi yer alıyor. 1-11 Kasım 2016 tarihlerinde sanatseverlerin beğenisine sunulacak olan sergi, Kültürpark İzmir Sanat’ta açılacak. 


2-14 Kasım 2016 tarihlerinde Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’nde Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim üyelerinin eserlerinden oluşan karma resim sergisi görücüye çıkacak.

Serginin açılışı saat 18.00’de. 


Kentin en seçkin sanat galerilerinden biri olan Çetin Emeç Sanat Galerisi, Hollanda Konsolosluğu tarafından açılacak sergiyi ağırlayacak. Sergi, 10-25 Kasım 2016 tarihleri arasında görülebilir. 
Aynalı Kız Sevilay Pakelgil’in ‘Kırılma Noktam’ başlıklı resim sergisi, İzmir Sanat’ta 14-27 Kasım 2016 tarihlerinde gezilebilir. Sanatçının engellilere armağan ettiği sergi, 14 Kasım Pazartesi günü saat 18.00’de açılacak. 
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 17 sanatçının video çalışmalarından oluşan Impact-Videofest sergisini de yine Kasım ayında İzmirli sanatseverlerle buluşturacak. 1-30 Kasım 2016 tarihleri arasında Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yer alacak bu özel çalışma için merkezdeki 5 galeri siyah kadife perdelerle kaplanacak. Sergi, İzmir’deki “video festivali serisinin” ilki olması nedeniyle büyük önem taşıyor.
Ayın son sergisi ise 28 Kasım-7 Aralık 2016 tarihlerinde İzmir Sanat’ta. Sevgi Tan’ın eserlerinden oluşan resim sergisi saat 18.00’de açılacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.