İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Bergama’ya yeni köprü

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Bergama’ya yeni köprü

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bergama’da 2.3 milyon liralık yatırımla yenilediği Kestel Köprüsü hizmete açıldı. Büyükşehir Belediyesi ayrıca dere içerisinde ıslah çalışması da yaptı.

Bergama Devlet Hastanesi ile pazaryeri bölgesindeki yoğun trafiği rahatlatmak amacıyla harekete geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi,  İslamsaray Mahallesi’ndeki taşıt köprüsünü yeni baştan yaparak hizmete açtı. Bergama ilçesinde yürütülen yatırımları görmek üzere ilçeye gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, daha önce inşaat başlangıcında incelediği köprüye de uğrayarak bürokratlarından bilgi aldı. Başkan Kocaoğlu'na Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç de eşlik etti. 


İslamsaray ve Kurtuluş mahallelerini birbirine bağlayan 75 metre uzunluğunda, 15 metre genişliğindeki Kestel Köprüsü, 2.3 milyon liraya mal oldu. Kestel Deresi üzerindeki yeni köprüyle taşıt trafiği sorunu ortadan kalktı, iki mahalle güvenli bir yolla birbirine bağlandı. 


Kestel Deresi’nin 220 metrelik bölümünde ıslah çalışması yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi önlem amacıyla 440 metre uzunluğunda korkuluk yerleştirdi. Bölgenin çevresini değiştiren dere ıslah çalışmaları ise 450 bin liraya mal oldu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.