İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden flaş açıklama!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden flaş açıklama!

Bu iddia kesinlikle doğru değildir.

Sabah saatlerinden itibaren İzmir Büyükşehir Belediyesi binası önünde yaşanan hareketliliğe dair Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama geldi. Açıklamada şu sözlere yer verildi:

"DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası'nın bugün sabah saatlerinde gerçekleştirdiği basın açıklaması sırasında yaşanan polis müdahalesi, bazı yayın organlarında okuyuculara "İzmir'de işçiler belediye binasını bastı" başlığıyla servis edilmiştir. Bu iddia kesinlikle doğru değildir. Güvenlik güçlerinin müdahalesi sırasında sıkılan biber gazından kaçan işçiler, İzmir Büyükşehir Belediyesi binasına sığınmıştır. Olay bundan ibarettir.

Ayrıca ulusal yayın yapan bir internet sitesinde bu olayla ilgili haberde yer alan "Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu istedi, polis işçilere saldırdı" başlığı ve içeriğindeki "..eyleme Başkan Aziz Kocaoğlu engel olmak istedi" cümleleri kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, tıpkı geçen 15 yılda olduğu gibi, sendikanın bugün yaptığı basın açıklamasına da asla müdahil olmamış, engelleme gibi bir tavır içine girmemiştir. Bunu en iyi bilen de sendika yöneticileridir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.