İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden sanat tutkunlarına eğitim fırsatı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden sanat tutkunlarına eğitim fırsatı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, heykelciliğe ve oyunculuğa ilgi duyan vatandaşlar için eğitim imkanı sunuyor.

MEDYA EGE - Kenti kültür ve sanatın başkenti yapma hedefiyle çalışan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda sanat tutkunu vatandaşlara Heykel ve Seramik Eğitimi ile Temel Oyunculuk Eğitimi verecek.

heykelll.jpg

HEYKEL VE SERAMİK EĞİTİMİ

Heykel ve Seramik Eğitimi, 25 Eylül'de başlayacak. Eğitimden yararlanmak isteyen vatandaşlar için son başvuru tarihi ise 21 Eylül. Kontenjan sınırı bulunan ve 18 yaş üzeri kişilere verilecek olan eğitim için vatandaşlar, 22-23 Eylül tarihlerinde ve 10.00-18.00 saatleri arasında, Turgut Pura Vakfı'nda yapılacak seçmelere katılabilecek.

Öte yandan seçmeleri geçen katılımcılar, eğitim boyunca gerekli malzemeleri kendileri temin edecek.

f6ee-roxmaem2e6.jpg

TEMEL OYUNCULUK EĞİTİMİ

Temel Oyunculuk Eğitimi'nde ise son başvuru tarihi 23 Eylül olarak belirlendi. 15-18 yaş grubu için 25 Eylül'de, 25 ve üzeri yaş grubu için 27 Eylül'de Mustafa Necati Kültür Merkezi'nde ve 19-25 yaş grubu içinse 26 Eylül'de Aziz Vukolos Kilisesi'nde yapılacak seçmeler, 17.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Eğitimde her sınıf 15 kişiden oluşacak.

Her iki eğitim için de başvurular, izmir.art internet sitesi üzerinden alınacak. Eğitimlere ilişkin detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0232 293 34 79 numaralı hattan yararlanabilecek.

f6ee-qexaaaz3cd.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.