İzmir Demir Çelik, Kadınlar Gününü kutladı

İzmir Demir Çelik, Kadınlar Gününü kutladı

İzmir Demir Çelik, Dünya Kadınlar Gününü, grup şirketlerinde çalışan kadın çalışanları ile öğle yemeğinde bir araya gelerek kutladı.

Mehmet Özdoğru- Çeşitliliği artırmayı hedefleyen ve kadınların iş yaşamındaki rolünü geliştirmeye yönelik çalışmaları destekleyen İzmir Demir Çelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın çalışanları ile bir kutlama yemeğinde bir araya geldi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yenilen yemekte konuşan İzmir Demir Çelik İcra Kurulu Üyesi Selin Şahin, kadınların gücü ve iş hayatındaki önemini vurgulayarak “İDÇ olarak kadın çalışanlarımızın sayısını arttırmayı hedefliyor ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini benimsiyoruz” dedi.

ozd-9422.jpg

Gelecekte de sürdürülebilir bir başarı için, bugünden kadın – erkek eşitliğinin sağlanması gerekliliği ile sözlerine devam eden Şahin, “Bu doğrultuda grup şirketlerimizde kadın - erkek çeşitliliğini geliştirici hedefler koyduk. Koyduğumuz bu hedeflere ulaşmak için işe alım süreçlerimizde fırsat eşitliği sunuyor, varsa önyargıları ortadan kaldırmak için bilinçlendirme faaliyetlerinde bulunuyoruz. Şirketimizin geleceği için mücadele eden tüm kadın çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, bugüne gelmemizde sağladığınız katkılardan dolayı teşekkür ederim” diyerek konuşmasını tamamladı.

Konuşmanın ardından hediyelerin verilmesi ve fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

ozd-9449.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.