İzmir DOB “Depremzedelere Destek Etkinliği

İzmir DOB “Depremzedelere Destek Etkinliği

6 Kasım 2020 Cuma günü Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda saat 13.00’da İzmir Devlet Opera ve Balesi depremzede ailelerin çocukları için moral amaçlı etkinlik gerçekleştirecek.

İzmir Devlet Opera ve Balesi, 30 Ekim 2020 Cuma günü İzmir’de yaşanan deprem felaketinden maddi ve manevi olarak etkilenen İzmir halkının barınmakta olduğu Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda 6 Kasım 2020 Cuma günü saat 13.00’da çocuk depremzedeler için müzik dinletisi ve bale gösterisinden oluşan interaktif bir etkinlik gerçekleştirecek. 

Etkinlikte İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları, evini yitiren ve yaşamını evinden uzakta sürdürmek durumunda kalan vatandaşların çocuklarına, kostümleriyle birlikte sahneleyecekleri çeşitli performanslarla manevi destek eli uzatacak ve depremin açtığı psikolojik yaraları sarmak için çadırlarda kalan vatandaşların yanında olacak. Bu interaktif etkinlikle sunulacak olan sanatın iyileştirici gücüyle, depremin etkilerine maruz kalan çocuklara ve ailelerine sanatçılar tarafından moral ve destek verilecek. İzmir Devlet Opera ve Balesi, mağdurlara yalnız olmadıklarını hissettirecek etkinlikleriyle birlik ve beraberlik ruhunu besleyecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.