İzmir Dubai'deki Arabian Travel Market Turizm Fuarı'nda Tanıtıldı

İzmir Dubai'deki Arabian Travel Market Turizm Fuarı'nda Tanıtıldı

İzmir'in tanıtımı, Ortadoğu'nun en büyük fuarı olan Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Dubai'de gerçekleştirilen Arabian Market Turizm Fuarı'nda yapıldı.

İzmir'i temsil etmek amacıyla Dubai'de gerçekleştirilen fuara, İzmir Kalkınma Ajansı, İzmir Kuş Cennetini Koruma ve Geliştirme Birliği, Swissôtel Büyük Efes İzmir, Svalinn Hotel, Omega Tour,Double Tree By Hilton İzmir Airport, Wyndham Grand İzmir Özdilek ve Privilige Voyages gibi kurum ve kuruluşlar katıldı.

İzmir Kalkınma Ajansı Tanıtım ve Dış İlişkiler Birimi Uzmanı Serkan GÜMÜŞ “İZKA tarafından fuarın hedef kitlesine uygun bir şekilde hazırlanan ortak İzmir standı ile daha güçlü bir İzmir tanıtımı yaptık, sektörümüzün turizm fuarlarında bizi yalnız bırakmamış olmasını önemli görüyoruz bundan sonraki fuarlarda da daha fazla katılımın olması İzmir’in turizm potansiyelini değerlendirebilmesi açısından önemli olacaktır. İzmir’den Birleşik Arap Emirlikleri’ne direkt uçuşların yapılmasına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Fuar bu çalışmaların olgunlaşması için önemli fırsatlar yarattı. İzmir’e çok ciddi bir talep olduğunu görüyoruz” dedi.

dubai-2

Dört günde 26 bin ziyaretçi

Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarı olan ATM 2016, 25-28 Nisan tarihleri arasında Dubai’de gerçekleştirildi. Bu yıl 23. kez düzenlenen ve 86 ülkeden 2 bin 800 firmanın katıldığı Fuar, dört günde 26 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.