İzmir, Duru bebeğe nefes olacak!

İzmir, Duru bebeğe nefes olacak!

Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip 1 hastası 5.5 yaşındaki Duru Meriç’e maddi katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe İzmir ve Türk Futbolunun eski ünlüleri, siyaset, eğitim ve sanat dünyasının önemli isimleri katılacak.

SMA hastalığı ile savaşan İzmirli Duru Meriç’in tedavisi için gereken paranın bulunması amacıyla ailesinin sürdürdüğü kampanya devam ediyor. Bu kampanyaya katkı sağlamak için Türkiye Masterler ve Veteranlar Ligi (TMVFL) Futbol Federasyonu tarafından yapılan organizasyonda eskinin ünlü futbolcuları, günümüzün ünlü teknik direktörleri ile eğitimciler ve siyasetçilerin yer aldığı Şöhretler Karması ile TMVFL Milli Karması,14 Kasım 2021 Pazar Günü Saat 13.00’te Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nda gösteri maçı yapacak.

duru-meric.jpg

Siyasiler Eğitimciler Ünlü Futbolcular Şöhretler Takımında

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Necdet Budak, eski ünlü fubolcular Yusuf Şimşek, Aykut Canik, Sinan Aydın, Altay Dağdelen, Hayrettin Demirbaş, Hamza Hamzaoğlu, İlhan Şahin, Ali Azgın, Kerem Fahri Baykalmış, Talat Papatya, Şanver Göymen, İsmail Derse, Hüseyin Eroğlu, Tekin Toklucu, Müfit İkizoğlu ve Necati Vural Şöhretler karmasıyla yeniden yeşil sahada top kuştururken, Amerikalı sanatçı Della Miles, Opera sanatçısı Evrim Keskin ve Balkan Müzikleri’nin usta ismi Murat Balkan ve ekibi maç öncesi kısa konserler verecek.

della-miles.jpg

"Birlikte Biriz Duru Bebek İçin İzmir'deyiz"

Merkezi İstanbul’da bulunan TMVFL Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu, Duru bebeğe ses olmaya geldiklerini söyledi. Kenan Gürsu; “ İnsan hayatı la sesi frekansıyla ağlayarak başlar. Zamanla buna diğer notalar, sesler, gülmeler karışır. Nefesimiz ile olgunlaşırız. Sonrasında ilk hareketlenmeler, emeklemeler, adımlar, koşmalar gelir. Duru Meriç bebek tam 5,5 yıldır bunları yaşayamıyor. Tedavi olması gerekiyor. Bizler Duru'ya ses ve nefes olmak için geliyoruz. Tüm İzmirlileri de Duru bebeğe destek olmak için aramızda görmek istiyoruz. Biz Birlikte Biriz. Duru bebek İçin İzmirdeyiz. “ dedi.

kenan-gursu.jpg

13.00’te başlayacak etkinliğin saat 17.00’ye kadar süreceğini belirten Kenan Gürsu Duru Bebeğe destek olmak isteyenlerin Valilik izniyle açılan hesaba bağış yapabileceğini, TR 31 0006 4000 0013 4032 2478 37 İBAN No.lu İş Bankası hesabına, Alıcı Özlem ÖZDEMİR MERİÇ adına ve açıklama kısmına DURU yazarak para yatırılabileceğini sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.