İZMİR EĞİTİM KOOPERATİFİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

İZMİR EĞİTİM KOOPERATİFİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Karşıyaka Belediyesi Kooperatif Destekleme Merkezi bünyesinde kurulan ve faaliyet gösteren S.S. İzmir Eğitim Kooperatifi (İZEK); 4-15 yaş arası çocuklara ve velilere yönelik eğitim atölyeleri çalışmalarına başlıyor.

29 Aralık 2018 Cumartesi gününden 20 Ocak 2019 Pazar gününe kadar 4 haftasonu, Ahmet Piriştina Kültür Merkezi ve Bostanlı Güzel Sanatlar Parkında düzenlenecek  atölye çalışmalarının tanıtımı için 22-23 Aralık 2018 (Cumartesi-Pazar) tarihinde, 11:00 – 17:00 saatleri arasında, Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı Celal Yetkin Sanat Atölyesinde ücretsiz tanıtıcı bir “Atölye Şenliği” düzenlenecektir.


Karşıyaka Belediyesi’nin desteklediği çalışmalar kapsamında tam 35 farklı atölye her yaştan İzmirli’nin beğenisine sunulacak. Çalışmalar kapsamında 2 gün boyunca İzmirliler, bir atölyede çocuklarıyla felsefe yapabilirken diğer atölyede  ahşapla çalışacak, bir diğerinde scratch öğrenirken, bir başka atölyede  müzik yapacak, yaklaşan yeni yıl öncesi çocuklarına hediyelik tasarlayabileceklerdir. Çocuklara yönelik atölyeler dışında velilere yönelik de çeşitli eğitim atölyeleri yer almaktadır.


Şenlik hakkında konuştuğumuz kooperatif yetkilileri; “2 günlük şenliğimiz tüm halkımıza açıktır. İnsana, kendimize ve geleceğe yapılacak en iyi yatırımın eğitim olduğunun bilincinde olan tüm velileri şenliğimize ve kooperatifimize ortak olmaya davet ediyoruz.

 

Hedefimiz;
kooperatifimizi, eğitim alanındaki çalışmalarımızı halkımıza tanıtmak, farklı
atölyeler ile veli ve çocuklarımızın birlikte öğrenmelerini,  kaliteli ve verimli zaman geçirmelerini sağlamaktır. Detaylı bilgileri İzmir eğitim Kooperatifinin sosyal medya hesaplarından paylaşıyor olacağız.” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum