İzmir ekonomi basını mutlu anlarda buluştu

İzmir ekonomi basını mutlu anlarda buluştu

Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi (EMD İZMİR) ‘Mutlu anlarda buluşalım’ etkinliği ile Ocak ve Şubat ayında dünyaya gelen üyelerinin doğum gününü birlikte kutladı.

Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi’nin geçtiğimiz ay gerçekleştirilen 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda göreve gelen EMD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu, üyeler arasındaki diyalogun güçlenmesi adına her ay sonunda; o ay içinde doğum günü olan üyelerinin doğum gününü birlikte kutlama kararını hayata geçirdi. Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda buluşan EMD İzmir Şube üyeleri günün anısına birlikte pasta kesti.

İş yoğunluğu nedeniyle buluşma fırsatı yakalayamayan üyeler, Mutlu anlarda buluşalım etkinliği ile birlikte olmanın keyfini çıkardı.

Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi üyelerinin daha sık birlikte olmasını arzu ettiklerini belirten EMD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demircan, “Mutlu anlarda buluşalım” adını verdikleri etkinlikleri her ay periyodik olarak yapmayı ve o ay doğum günü olan üyelerinin doğum gününü birlikte kutlamayı planladıklarını söyledi. Demircan, “Doğum günlerinin yanı sıra iş dışında da etkinlikler gerçekleştirerek derneğimizin üyeler arası iletişimini güçlendirmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

EMD İzmir Şubesi “Mutlu anlarda buluşalım” etkinliğinde; EMD İzmir Şubesi üyesi Ali Ekber Yıldırım, Aykut Polatlı, Elif Işıl Başkaya Ergül Satıç, Erkan İyigüngör, Fatih Abacıoğlu, Füsun Çağlar, Levent Hamurcuoğlu, Murat Demircan, Murat Ervin, Özkan Çelik, Sezen Ünüvar ve Sercan Özipekçi, Ali Kayadibi, Gökçe Kırtıloğlu, Muzaffer Tezel, Sercan Tansu Aydın, Soner Çağlar ve Tuğçe Doğaneli Kamacı’nın doğum günü hep birlikte kutlandı.

EMD İzmir Şubesi’nden EBSO Başkanı Ender Yorgancılar’a ziyaret

Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi Yönetim Kurulu, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’ı ziyaret etti. Ziyarette, EBSO Başkanı Ender Yorgancılar ve EMD İzmir Şubesi Başkanı Murat Demircan, EBSO ile EMD İzmir Şubesi arasındaki işbirliğinin artarak sürmesi isteklerini dile getirdiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.