İzmir, emlak sektöründe avantajlı konumda

İzmir, emlak sektöründe avantajlı konumda

16 yıldan beri sektörde hizmet verdiğini ve 2021 yılının sonunda Mr. Key Real Estate’i kurduğunu dile getiren Ömer Ergen, ekip olarak İzmir'de kurumlara ve bireylere yönelik gayrimenkul satış ve pazarlama hizmeti sunduklarını ifade etti.

İzmir'in sunduğu bir çok avantajdan ötürü talep görmeye devam ettiğini belirten Mr. Key Real Estate Broker'i Ömer Ergen, kentin gayrimenkul konusunda önünün açık olduğunu söyledi. Ergen, “Bilgi birikimlerimiz ve deneyimlerimiz neticesinde 2021 yılının sonunda Mr. Key Real Estate’i kurdum. Mr. Key, orta ve üst segment gayrimenkul projelerini pazarlama ve satışta yeteneklere sahip deneyimli uzman bir ekipten oluşuyor. Mesleğe Katal İnşaat bünyesinde Mustafa Erdem gibi sektörün duayenlerinden bir isimin yanında başladım. Hala da Katal ile yolumuza devam ediyoruz. Katal’a ait olan tüm projelerde varız. Katal demek başlı başına ciddi bir operasyon demek. Yılda 500 ila 750 birim üreten bir yapıdan bahsediyorum. Double Diamond en son satışını tamamladığımız projelerden biri. Tuğ İnşaat ve Erdemark da çalıştığımız şirketler arasında. Şu anda The Doa Kaynaklar projesinin satışını yürütüyoruz” diye konuştu.

PROFESYONEL ÇÖZÜMLER SUNUYORUZ

Gayrimenkul konusunda deneyim ve ekip kalitesinin önemli olduğuna dikkat çeken Ömer Ergen, bu konuda profesyonel çözüm ortaklarıyla çalışmanın firmalara avantaj sağladığını kaydetti.

omer-ergen.jpg

Ergen, “Her konuda olduğu gibi dışarıdan alınması gereken hizmetler profesyonellik ister. Biz riski alan, bölüşen, sorumluluk sahibi, bunlardan da öte tek bildiği satış yapmak olan bir ekibiz. Firmaların kendi yapılarındaki klasik satış koordinasyonlarından farkımız maddi yükü azaltmak faydayı ise en üst sınırlara taşımaktır. Bu yüzden şirketlere doğru partneri bulmaları konusunda hassas davranmaları gerektiğini özellikle belirtmek isteriz” dedi.

TALEP DEVAM EDİYOR

Sektörün yaşadığı sıkıntılara rağmen talep artışının da devam ettiğini vurgulayan Ömer Ergen sözlerini şöyle sürdürdü: “2021 yılında pandemi, iklim krizi, küresel ekonomik sıkıntılar gibi sebeplerle bir çok olumsuz süreç yaşandı. Buna rağmen konuta olan talep nedeniyle bizim için değerli geçti. Özellikle 2021 yılının son çeyreğinde gıda, konut, emtia artışlarına şahit olduk. 2022'nin ilk çeyreğinden sonra açılmanın olacağını öngörüyoruz. Çünkü yatırımcılar bu artışların kendileri için ne büyük fırsat olduğunu yeniden görmüş oldu. Gayrimenkul en değerli finansal ürün olarak karşımıza çıkmaya devam edecektir. İzmir Türkiye'nin 3'üncü büyük şehridir. Ayrıca yapılan anketlerde yaşanılmak istenen şehirlerin de en başında geliyor. Bu nedenle İzmir ve çevresinde emlak sektöründeki büyüme hiçbir zaman durmaz aksine büyüyerek devam eder”

TEKNOLOJİYİ ETKİN KULLANIYORUZ

Her sektörde olduğu gibi gayrimenkul satış ve pazarlama konusunda da teknolojinin avantajlarını kullandıklarını dile getiren Ömer Ergen, “Ciddi bir dataya sahibiz, bu datayı yönetebilen bir Crm sistemimiz var. Ayrıca kendi ekip içimizde de, çalışmaları organize eden ve sonuç odaklı hizmet imkanı veren kanban metodu teknolojisiyle koordinasyon sağlıyoruz. Kendimizi müşterilerimize dijital pazarlama araçları, Instagram hesabımız ve kurumsal web sitemiz ile de tanıtıyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum