İzmir Emniyet Müdürlüğü'nden tanıtım filmi

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nden tanıtım filmi

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün (EGM), 177'nci yıl tanıtım filmi Türk Polis Teşkilatı'nın 177'nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle tanıtım filmi hazırladı. Filmin çekimleri Adana, İzmir, Van ve Ankara'da yapıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün (EGM), 177'nci yıl tanıtım filmi Türk Polis Teşkilatı'nın 177'nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle hazırlanan tanıtım filmin çekimleri Adana, İzmir, Van ve Ankara'da yapıldı. Filmin oyuncuları ve çekim ekibi teşkilat personelinden seçildi ve senaryosu da emniyet teşkilatınca kaleme alındı. Filmde, bir polis akademisi eğitmeninin, polis olma yolundaki öğrencilere yönelik tavsiye ve uyarıları yer alıyor. Eğitmen, öğrencilere meslek hayatları boyunca nelerle karşılaşacaklarını bir bir anlatıyor.

Polis akademisindeki eğitim görüntüleri ile başlayan film, emniyetin diğer birimleri ile devam ediyor ve eğitimden sahnelerle son buluyor. Tanıtım filminde, özel harekat, terörle mücadele, havacılık, asayiş, çevik kuvvet, kriminal, koruma, deniz polisi, atlı polis, yunus, siber, polis arama kurtarma ve trafik polisleri ile çarşı ve mahalle bekçilerinin görüntüleri yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.