İzmir Emniyeti Cumhuriyet Şenliği düzenledi

İzmir Emniyeti Cumhuriyet Şenliği düzenledi

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik Cumhuriyet Şenliği düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 26.10.2022 günü Karabağlar Seniye-Hasan Sayar İlkokulu ve Emir Sultan Ortaokulu’nun birlikte kullandığı okul bahçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde öğrencilere yönelik Cumhuriyet Şenliği düzenlendi.

1-001.jpg

İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür’ün yanı sıra Köpek Eğitim Merkezine bağlı köpek ve eğitimcileri, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motorize Yunus Timleri, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Motorize Şahin Timleri, Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Deniz Limanı Şube Müdürlüğü, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğü personelleri de araç ve ekipmanlarıyla etkinliğe katılım sağladı.

3-001.jpg2-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.