İzmir Emniyeti uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

İzmir Emniyeti uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Menemen Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan 36 kişi tutuklandı.

Menemen Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yaklaşık 6 ay devam eden fiziki ve teknik takiplerin sonunda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen çok sayıda şüpheli tespit edildi.

Menemen, Çiğli, Buca, Karşıyaka ilçelerinde 43, Manisa, Ağrı illerinde 1 er olmak üzere 45 farklı adreste operasyon kapsamında gerçekleştirilen aramalarda; 11 Kilo 378 Gram Esrar, 4054 Adet sentetik ecza hapı, bir miktar bonzai ve metamfetamin maddeleri ele geçirildi.

hirsizlik-cetesi-suc-makinesi-cikti-4374.jpg

Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adli mercilere sevk edilen 44 şüpheliden, 36 şüpheli tutuklandı, 7 şahıs hakkında adli kontrol altına alındığı gibi 1 şüpheli de serbest bırakıldı.

İzmir Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada "İzmir Polisi olarak uyuşturucu tacirlerine karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.