İzmir Emniyeti'nden 14 Mayıs tedbirleri açıklaması

İzmir Emniyeti'nden 14 Mayıs tedbirleri açıklaması

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, Yüksek Seçim Kurulu tarafından 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesi ile kanun dışı eylem ve işlemlerin önlenmesi için gerekli tedbirleri aldığını duyurdu.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Vatandaşlarımızın tüm bu tür konulardaki ihbar ve şikâyetleri için Acil Çağrı Merkezi (112) hattı her zaman olduğu gibi seçim süresince de 7 gün 24 saat hizmet verecektir. Seçim süresince alınan tedbirlerin amacına ulaşabilmesinin ancak vatandaşlarımızın desteğiyle mümkün olacağını bildirirken, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü olarak tüm vatandaşlarımızdan; asayiş, terör vb. konularda karşılaştıkları her türlü olay ile şüpheli şahıs ve araçları 112 Acil Çağrı Merkezi hattını arayarak bildirmelerini rica ederek tüm vatandaşlarımıza sevdikleriyle beraber sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir seçim geçirmelerini diliyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.