İzmir Emniyetinden metamfetamin operasyonu

İzmir Emniyetinden metamfetamin operasyonu

İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonda 12 Kilo 620 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi. Operasyonda yakalanan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İzmir genelinde torbacılara, sokak satıcılarına ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

uyusturucu-aa-1620657.jpg

Yapılan çalışma ile ilgili Emniyet tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada "İlimize yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine İstihbarat Şube Müdürlüğünün desteği ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, iki araç Kemalpaşa ilçesinde durdurulmuştur. Araçta yapılan aramalarda; araç taban kısmına zulalanmış şekilde 12 Kilo 620 Gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Yapılan operasyonda yakalanan 3 şüpheli (M.M., İ.B., O.C.) emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. İzmir Polisi olarak uyuşturucu ve tacirlerine karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteği ile kararlılıkla devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.