İzmir Emniyetinden Şehit Polis İsmail Yörümez'e vefa

İzmir Emniyetinden Şehit Polis İsmail Yörümez'e vefa

Gültepe semtindeki Boğaziçi polis karakoluna 16 Şubat 1980 tarihinde teröristlerin saldırısı sırasında çıkan çatışmada şehit olan polis memuru İsmail Yörümez’in adı verildi.

Mehmet Özdoğru- Boğaziçi Polis Karakolu'nun yeni ismini alışı için tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda tüm şehitler için kuran ve şehidin öz geçmişi okundu. Karakol bahçesinde düzenlenen törende şehitler için kuran okundu ve lokma hayrı gerçekleştirildi.

pol-1.jpg

Törende şehit polis İsmail Yörümez’in yaşam öyküsünün okunması sırasında eşi Sabiha Yörümez oğlu İsmail Yörümez ve gelini Bircan Turgul Yörümez göz yaşlarını tutamadı.

pol-4.jpg

Törende konuşan İzmir Emniyet müdür yardımcısı Murat Güvenç, ‘’ ülkemizin her yerinde şehitlerimizin adını yaşatmak için bazı kuruluşlara adlarının verildiğini hatırlatarak şöyle dedi: “Şehidimizin pak ismi manen personelimizin yanında olacak, görev ve mücadele azmimize katkıda bulunmaya devam edecektir. Her ne şekilde olursa olsun, her nerede olursa olsun terörün her çeşidini bir kez daha telin ediyorum.”

pol-5.jpg

Şehit polis İsmail Yörümez için düzenlenen törene , İzmir Emniyet müdür yardımcısı Murat Güvenç, Konak ilçe emniyet müdürü Metin Esen, karakol amiri komser Umut Bardakçı, şehit polis memuru İsmail Yörümez’in eşi Sabiha Yörümez, oğlu İsmail Yörümez gelini Bircan Turgul Yörümez torunu Mayra Bade Yörümez, polis memurları ve semt sakinleri katıldı.

pol-6.jpg

pol-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.