İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Atatürk’ün Karşıyaka’sı anlatıldı!

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Atatürk’ün Karşıyaka’sı anlatıldı!

Yazar Yücel İzmirli ve Vehbi Moğol’un katılımıyla gerçekleşen “Atatürk’ün Karşıyaka’sı” adlı söyleşi, büyük ilgi gördü.

İzmir Enternasyonal Fuarı’na “ Her gün farklı bir tema” anlayışıyla katılan Karşıyaka Belediyesi’nin dünkü teması, “Atatürk’ün Karşıyaka’sı” oldu. Ata’nın Karşıyaka günlerinin anlatıldığı söyleşi ve dans etkinliklerinin yer aldığı Karşıyaka Belediyesi standı, fuarın ilgi odağı oldu. 

karsiyaka_3598.jpg
 
DANSA ENGEL YOK

Etkinlik programı saat 18.00’da Karşıyaka Belediyesi Çocuk Jimnastik Dans Grubu’nun gösterisiyle başladı. Yaptıkları ritmik dans gösterisiyle izleyicilerin keyifli dakikalar geçirmesini sağlayan minikler, kurslarda öğrendiklerini sergilediler. Ardından Osman Ertöz ve Engelsiz Dans Ekibi’nin sunumuyla gerçekleşen gösteri, izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Vals, fiesta ve down sendromlu bireylerin zeybek oyunuyla süren gösteriler, Özgün Halk Dansları Ekibi’nin, halay ve semahı ile son buldu.

karsiyaka_3463.jpg

ATATÜRK’ÜN KARŞIYAKASI

Dans gösterileri sonrası eğitimci, yazar Yücel İzmirli ve Vehbi Moğol’un katılımıyla gerçekleşen “Atatürk’ün Karşıyaka’sı” adlı söyleşi, büyük ilgi gördü. Yazar ve Şair Haluk Işık moderatörlüğünde yapılan  ve İzmir’in Kurtuluş gününe özel düzenlenen söyleşide Atatürk’ün Karşıyaka’ya gelişi ve Karşıyaka’daki izleri konuşuldu. Fotoğraf ve videolarla da desteklenen söyleşiye Atatürk’ün sevdiği şarkılar eşlik etti. 

karsiyaka_1148.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.