İzmir Enternasyonel Fuarı'nda Menderes Belediyesi de yer aldı

İzmir Enternasyonel Fuarı'nda Menderes Belediyesi de yer aldı

Menderes Belediyesi, bu yıl 90’ıncı kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki yerini aldı. Fuar’ın ilk gününde Menderes standına gelen vatandaşları Başkan Kayalar karşıladı.

Medya Ege- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 90. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın ilk gününde, Menderes Belediyesi standını ziyaret eden konuları karşıladı. Başkan Kayalar ile birlikte eşi Aslı Kayalar da Menderes standında yer aldı.

e-yvbimwyayndg8.jpg

Başkan Kayalar, standı ziyaret eden konuklara, Menderes'in sembolü haline gelmiş tarım ürünlerinden biri olan ve çok özel üretim teknikleriyle geleneksel biçimde üretilen Efemçukuru (Alfons) üzümü ikram etti.

e-yvb-5wqaurojx.jpg

Menderes Belediyesi standını, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, eşi Neptün Soyer ve Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz de ziyaret etti. Başkan Kayalar, tüm misafirlerine tek tek zaman ayırdı ve herkesle sohbet etti.

e-yvcbnwuagfdsg.jpg

Başkan Mustafa Kayalar, 12 Eylül'e kadar açık kalacak olan fuara, "Tüm hemşehrilerimizi 90'ıncısı düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı'na ve Menderes'imizin tüm güzelliklerinin yer aldığı belediyemizin standına davet ediyorum." diyerek tüm İzmirlileri davet etti.

e-yvdehwuaad-64.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.