İzmir Fenerbahçeliler Derneği’nden “Ağaçlandırma seferberliği"ne  destek!

İzmir Fenerbahçeliler Derneği’nden “Ağaçlandırma seferberliği"ne destek!

500 hektar ormanlık alanın zarar görmesinden sonra başlatılan “ağaçlandırma seferberliğine bir destekte İzmir Fenerbahçeliler Derneği’nden geldi. 

İzmir Fenerbahçeliler Derneği, İzmir’de yaşanan büyük yangın sonrası bölgenin yeniden yeşillendirilmesi için bir açıklama yaptı. Yangınla yok olan yaklaşık 500 hektar ormanlık alanın yeniden yeşillendirilmesi için harekete geçen dernek üyeleri yayınladıkları yazılı açıklama ile taraftarlarına ve İzmirlilere çağrıda bulundu. İzmir’in Dağları’nda yeniden çiçekler açacak” başlıklı yazılı açıklama şöyle;

cem_caliskan.jpg

“İzmir Fenerbahçeliler Derneği; “İzmir’in Dağları’nda yeniden çiçekler açacak”

İzmir'in Karabağlar ilçesinde başlayıp Seferihisar, Menderes ve Urla'ya sıçrayan orman yangını maalesef 3 gündür ciğerlerimizi yakıyor. Henüz söndürülemeyen yangında yaklaşık 500 hektar ormanlık alanın zarar gördüğünü üzülerek öğrendik. Yanan kül olan güzelim ormanlarımızı statlarımızda ve salonlarımızdaki müsabakalarda gururla hep bir ağızdan söylediğimiz İzmir Marşı’nda yer alan “İzmir’in Dağları’nda çiçekler açar” dizesini yeniden hayata geçirmek için İzmir Fenerbahçeliler Derneği olarak ağaçlandırma kampanyasında biz de varız diyoruz. Özellikle kamuoyunda dolaşan kundaklama haberlerine istinaden, bu kampanya ile ormanlarımızı yok eden vicdansızlara karşı birlikte hareket ederek en sert cevabı vereceğimize de inanıyoruz.

112 Yıllık Kulüp armamızda yer alan ve Fenerbahçelilik güç ve kudretini simgeleyen sarı lacivert renkler içinde yer alan palamut dalı ve yükselen kudret anlamına gelen yeşil rengi yeniden İzmir’in Dağları’nda buluşturmak için İzmir Fenerbahçeliler Derneği olarak yeni bir kampanya başlattık.

Daha önce 2007 yılında kulübümüzün 100’üncü kuruluş yıl dönümünde Fenerbahçe Kulübü Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında İzmir Fenerbahçeliler Derneği ve Ege Orman Vakfı işbirliğiyle İzmir'in Urla İlçesi, Çeşmealtı-Kestanedağı Mevkii'nde 15 bin fidan ile oluşturduğumuz “İzmir Fenerbahçeliler Derneği 100. Yıl Hatıra Ormanı”nın bir benzerini yangın bölgesinde oluşturmak için tüm üyelerimiz ve gönüldaşlarımız ile hazırız. “
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.